“Medicinska sestra” iz Obrovca završila na psihijatriji

Lažna medicinska sestra doktora Gorana Jusupa iz Doma zdravlja Obrovac, Veronika Pecolaj, završila je na odjelu psihijatrije u zadarskoj općoj bolnici.

Zbog lažnog predstavljanja protiv Pecolaj je podnesen optužni prijedlog, potvrdili su Jutarnjem iz zadarske policije.

Nakon odlaska liječnice iz jutarnje smjene Veronika je preuzela zgradu te je kontrolirala tko u nju može ući. Mahnito je tjerala novinare te pozvala policiju koja je na kraju morala smirivati nju. Službeni telefon Doma zdravlja je bio isključen a na liječnikov mobitel javljala se ona, držeći kod sebe oba uređaja, kao i ključeve Doma zdravlja. Poručila je novinarima da liječnik ne može razgovarati bez njene dozvole.

Podsjetimo, u Provjerenom Nove TV objavljena je priča o liječniku Jusupu iz Obrovca i njegovoj medicinskoj sestri koja zapravo nikad nije završila medicinsku školu i nije kvalificirana za taj posao. U ordinaciji dr. Jusupa u Obrovcu pacijenti su već prijavljivali nepravilnosti.

Njegovu ordinaciju napustilo je oko 900 pacijenata u samo nekoliko mjeseci, te ih je sada oko 400.

Veronika je, osim što je očito psihički bolesna, i osoba s intelektualnim poteškoćama, a Jusup ju je navodno izvukao iz psihijatrijske bolnice i zaposlio u svojoj ordinaciji.

Bizaran slučaj koji je šokirao Hrvatsku: Kako je moguće da ovi ljudi rade u zdravstvu?

(www.jabuka.tv)


13 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.