Bizaran slučaj koji je šokirao Hrvatsku: Kako je moguće da ovi ljudi rade u zdravstvu?

Liječnik i navodna medicinska sestra, o kojima cijela Hvatska bruji, prosti, prljavi i neprofesionalni doista liječe pacijente u domu zdravlja u Obrovcu.

Tvrdim najbolji liječnik države ove u kojoj živimo, to sam ja dr. Jusup, to sam ja. Potpisujem pred svakim, a to što je oko nas hrpa smeća, go**na, srbadije i četništva… to isto jest, kaže dr. Goran Jusup, liječnik obiteljske medicine u ambulanti u Obrovcu.

On je liječnik s 30 godina staža, a bez teksta ostavlja i njegova medicinska sestra, za koju pacijenti sumnjaju da je uopće medicinska sestra, javlja Provjereno.

Ona ne zna ni koju je školu završila, niti zna objasniti kada je to bilo. Škola Vladimira Nazora u Zadru, koju ona spominje nije medicinska, već gimnazija. Stoga je Provjereno kontaktiralo Komoru medicinskih sestara.

U Registru HKMS-a nema osobe pod imenom Veronika Pecolaj, kažu iz Komore, a i sama škola ne zove se Vladimira Nazora već Ante Kuzmanića.

Cijeli prilog pogledajte OVDJE.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

 • Pa stvarno bruka i sramota.
  To je dokaz kakvo je zdravstvo.
  Jadni smo ko nas lijeci .
  Ministri idu vanka na lijecenje , nemaju pojma
  Ko im sjedi u Zdravstvenim Ustanovama.

  6
  2
 • Pa znadu oni zanj! Samo „ ono, ko vas ebe eto vam licnika , nemerete reci da nemate“!! Tako je to!! Doktore, nemojte se uzrujavat!!

  2
  2
 • Tak je to kad nema natječaja ni konkurencije ni pravnika sa redovito završenim Pravnim fakultetotom i pet godina iskustva u struci da bi mogao raditi pravne poslove i vidjeti kakva je diploma,certifikat…ali i ljerkarsko uvjerenje .
  Podobni imaju prednost u svim strukama ali u Medicini je neoprostivo!!!?

  1
  1
 • Jeli to moguće da ove peksince puštaju da lječe narod??? Umjesto da pomazu narodu mogu ih zarazit sa nekim infekcijama kako ne drze do higjene. Ma fuj. Zao mi je naroda sto ovisi o takvih nazvanim ljiecnicima. Tribala bi HR malo bolje kontrolirat sta i koga se pusta na svoj narod.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.