Mažoretkinje Široki obranile titulu državnih prvakinja

Jučer je u Žepču održano 10. Državno prvenstvo mažoretkinja BiH u organizaciji Saveza mažoretkinja FBiH na kojem je nastupilo preko 400 mažoretkinja iz 8 gradova (Široki Brijeg, Grude, Žepče, Uskoplje, Mostar, Kiseljak, Glamoč, Tomislavgrad). Najviše odličja osvojile su širokobriješke mažoretkinje koje su tako obranile titulu apsolutnih državnih prvakinja.

Ove godine nije bilo seniorskih kategorija zbog toga što su svoje ekipe  prijavila samo dva grada (Široki Brijeg i Mostar) te su se oni plasirali direktno na Europsko prvenstvo koje se ove godine održava u francuskom gradu Mazametu početkom rujna.

Najuspješnijim su se pokazale Mažoretkinje Široki koje su osvojile odličja u svih 8 kategorija, 4 zlatne i 4 srebrne medalje, te tako obranile titulu apsolutnih državnih prvakinja. Druge su pak bile mostarske mažoretkinje koje su osvojile 4 zlatne i 2 srebrne medalje.

Nakon svečanog proglašenja, slavlje se nastavilo do kasno noć, a autobusi sa širokobriješkim mažoretkinjama stigli su jutros rano oko 2:30h. Vrijedi istaknuti i da su širokobriješke mažoretkinje imale i potporu brojnih svojih navijača koju su u subotu ujutro krenuli autobusom ka Žepču među kojima je bila i ekipa portala Jabuka.tv.

REZULTATI:

Neformacije

Juniori solo štap:
1. Široki Brijeg (Marija Mandić)
2. Kiseljak
3. Grude

Juniori solo pom-pon:
1. Mostar
2. Široki Brijeg (Sandra Bevanda)
3. Glamoč

Juniori duo štap:
1. Široki Brijeg (Lea Ledić i Iva Damjanović)
2. Grude
3. Uskoplje

*Mostar diskvalificiran

Juniori duo pom-pon:
1. Mostar
2. Široki Brijeg (Iva Galić i Karla Zlomislić)
3. Grude

Formacije

Kadeti pom-pon:
1.  Široki Brijeg
2. Mostar
3. Grude

Kadeti štap:
1. Široki Brijeg
2. Mostar
3. Kiseljak

Juniori štap:
1. Mostar
2. Široki Brijeg
3. Uskoplje

Juniori pom-pon:
1. Mostar
2. Široki Brijeg
3. Grude

U nastavku pogledajte fotogaleriju s 10. Državnog prvenstva mažoretkinja koju vam donosi Jabuka.tv:

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)

2 komentara

  • U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

    Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

    Sve komentare JABUKA.TV u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

    Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, JABUKA.TV ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

    SVE UVREDLJIVE I NEPRIMJERENE KOMENTARE ĆEMO UKLONITI ŠTO PRIJE.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.