Mate Bulić s prijateljima pjevao za udrugu ”Susret” pred više od 5 000 posjetitelja

Mate Bulić sinoć je ispred crkve u rodnoj Donjoj Blatnici (Općina Čitluk) ponovo okupio svoje brojne prijatelje i estradne umjetnike i s njima upriličio novi humanitarni koncert simboličnog naziva ”Za naše anđele”.

Koncertu je nazočilo više od 5 000 posjetitelja koji su gromoglasno pjevali sa izvođačima i tako podržavali njihove nastupe.

Večer su premijernim nastupom otvorila djeca – članovi Udruge ‘Susret”, zajedno s Framom iz Čerina s pjesmom ‘Budi mi prijatelj’.

Uz domaćina Matu Bulića, nastupiti će Marko Perković Thompson, Ivan Zak, Pamela Ramljak, Đani Stipaničev, Hari Rončević, Jurica Pađen, Tiho Orlić, Jozo Vučić, Zoran Begić, klapa Broćanski bećari, klapa Kruševo.

Sav prihod s koncerta namijenjen je za pomoć čitlučkoj Udruzi ‘Susret’ koja okuplja roditelje i prijatelje 68 djece s posebnom potrebama s područja cijeloga Brotnja.

Mate Bulić ponovno je na ovaj način pomogao udruzi ”Susret” i njenim štićenicima, a Hercegovci su velikim odazivom pokazali kako imaju veliko srce i kako su uvijek spremni pomoći.

(Bljesak.info)1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.