Mate Bulić ‘položio diplomski’

Mate Bulić je, kako kaže, uspješno položio diplomski rad u hramu hrvatske glazbe Croatia Recordsu, okrunivši svojih 30 godina karijere zlatnom pločom za album “Domu mom”. Popularni “kralj dijaspore” proslavio je ovaj značajan jubilej objavom CD-a i DVD-a snimljenog u Lisinskom u društvu svojih prijatelja i kolega u zagrebačkom klubu Roko.

Ćiro, Nino, Frano, Ivo...

Brojni Matini prijatelji iz svijeta glazbe, sporta, medija, politike i znanosti, među kojima su Ćiro Blažević, Nino Raspudić, Siniša Kovačević, Robert Kurbaša, Žiga, Denis Dumančić, Branimir Mihaljević, Lidija Bačić, Minea, Pamela Ramljak, Neda Parmać, Milijan Brkić, Ivo Lučić, folklorni ansambl Zavičajnoga kluba hercegovačkih studenata i drugi došli su dati potporu njegovu novom glazbenom projektu.

– U jednom trenutku sam ih sve onako skupa htio zagrliti, što, naravno, nisam mogao. Emocije su bile jake, oko je zasuzilo, ali svatko tko mene poznaje zna da sam veliki emotivac. Ganulo me je sve to do suza, priznajem. Jer, bio sam tu večer jako prehlađen i uspio sam otpjevati jednu pjesmu tek toliko da ne kvarim ugođaj, iako su svi shvatili da sam bolestan, kazao nam je popularni “kralj dijaspore” koji je poslije druženja morao potražiti pomoć liječnika i primiti injekciju za oporavak.

Nakon što je okrenuo jednu značajnu stranicu svoga života, Mate se okreće novim planovima za budućnost i otkriva nam:

Dvije legende

– Prvi idući korak je duet s mojim prijateljem Željkom Bebekom i mislim kako je to vrlo dobra ideja.

– S Matom se uvijek vidim u Hercegovini, ili kod njega u Blatnici ili u Međugurju kad tamo idem s obitelji i uvijek nas toplo dočeka, kazao je o slavljeniku Željko Bebek.

Uz ovaj duet, Mate je donio i odluku napisati autobiografsku knjigu.

– Moj je život uistinu isprepleten mnoštvom događaja, lijepih i onih manje lijepih, te bih ih želio ovjekovječiti pa da moji unuci mogu to čitati ako žele kada mene više ne bude, kaže on.

(Večernji list)


6 komentara

  • Moj Raspudiću, tako ti je to kad se prodaš Kradezeu za judine škude, pa se mora dernečit za HDZ-ovim antitalentima, među kojima je i Lidija Bačić velika umjetnica. Bolje bit fukara i jest slanutak nego se prodat za šupalj imutak.

  • Nadam se da će Mate Bulić biti puno bolji u poslu jer je kao pjevač očajno loš. Kao da vuk zavija. Koje pjesme BOZE TE SACUVAJ !! Glupi tekstovi kao TIHO TIHO TECE NERETVA NEMA VISE MOSTOVA ili ona jako ružna GORI GORA GORI BOROVINA tekstovi očajni. Veoma nalik na srpske cajke. Katastrofa. I on da bude u istom rangu kao Mišo Kovač, Kićo Slabinac, Ivo Robić itd. Nikada sve da živi pesto godina ha ha ha ha..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.