Mandžo: Dante je baš nabrijan, uvjeren je da će nas lako dobiti

U 62. izboru za sportaša godine pobijedio je Mario Mandžukić, koji je tek četvrti nogometaš koji je slavio u prestižnoj nagradi. Posljednji prije njega bio je Šuker.

Ajme, baš sam se naprimao nagrada ove sezone. Ali ova je posebna. U tako žestokoj konkurenciji biti sportaš Hrvatske, to je čast, rekao je Mario Mandžukić nakon što je izabran za sportaša godine u tradicionalnom izboru Sportskih novosti.

Mandžo je potom namignuo Davoru Šukeru, koji je posljednji nogometaš (1998) koji je osvojio prestižni trofej.

– Šuki, nemoj mi samo biti ljubomoran! – dobacio mu je Mandžo, koji je pritom dobro nasmijao sve prisutne u studiju 7 HRT-a.

Samo devet bodova odlučilo je pobjednika, za toliko je pobijedio rukometaša Domagoja Duvnjaka u slavonskom derbiju.

– Ivica i Domagoj imali su nevjerojatnu godinu, tako da sam sretan što je ovo moj trofej. Moja godina je bila čudesna, pet trofeja, gol u Ligi prvaka, gol u Beogradu. Koji mi je draži? Oba su jednako draga, ne mogu se odlučiti – rekao je nogometaš Bayerna.

Otkrio je da se u svlačionici bavarskog kluba često priča o otvaranju Svjetskog prvenstva…

– Dante je baš nabrijan na SP, uvjeren da će ga osvojiti. Isto tako drago mu je što ja neću igrati prvu utakmicu, ali on i njegovi Brazilci su uvjereni da će nas lako pobijediti. Što je zapravo jako dobro za nas – rekao je 27-godišnji nogometaš koji će pokušati izbjeći gledati utakmicu na stadionu, već će tražiti da bude negdje u blizini klupe.

Za razliku od većine, Mario je uvjeren da smo imali sreće u ždrijebu.

– Skupina je jako dobra, itekako prolazna. Kamerun i Meksiko moramo dobiti – rekao je Mandžo.

Kaže da još nije stigao “sjesti u kauč” i odvrititi film iz nezaboravne 2013. godine.

– Neću ni imati vremena tako skoro. Možda jednom kad zaključim karijeru. Tek tada – zaključio je hrvatski nogometaš. (24 sata)

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.