Mamić opet želi Ćiru za trenera!?

Ništa od Ćire Blaževića u Persepolisu (okrenuli su se Luki Bonačiću), ali – selidba iz Irana i te kako je opcija trenera svih trenera. I to u – Maksimir! Peti put!
Naime, od ljudi bliskih Mamiću doznajemo kako gazda najozbiljnije razmišlja o Dinamovu treneru stoljeća smatrajući kako samo Blaževićev autoritet može probuditi “spavače” u plavoj svlačionici, prenosi večernji list.
Usto, Ćiro je i u 76. godini u top-formi, kamo god dođe napravi “revoluciju”, publika ga obožava, a u Zagrebu se uvijek osjećao najbolje. Pa i sam osjeća kako Dinamu još nije sve dao, želi još jedan naslov prvaka te novi europski pokušaj.

Ćiro i Mamić oduvijek su bili tandem iz snova, čak ni bolni rastanak prije osam godina nije napravio nepremostiv jaz. Mamić bi “tati” oprostio i to što je u izborima za HNS stao uz Štimca jer zna da od hrvatskih stručnjaka boljega, većega, utjecajnijega i popularnijega od Ćire – nema.

Naravno da Blaževićev angažman u iranskom Mes Kermanu ne bi bio nepremostiva prepreka. Mamić samo treba dobiti potporu Izvršnog odbora i akcija Ćiro može krenuti!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.