Zbog nepropisnog parkiranja u 10 dana policija uručila 950 prekršajnih naloga

Tijekom proteklih deset dana Policijska uprava Mostar je provela akciju sankcioniranja vozača koji su svoje automobile parkirali na površinama gdje parking nije označen.

Građani Mostara su bili svjesni kako je parkiranje automobila na sve i svašta prevršilo svaku mjeru, te je grad postao začepljen, a pješaci su ostali prepušteni snalaženju među automobilima na cesti i nogostupima.

Riječ više o akciji dao je i Dragan Jelonjić, načelnik Policijske uprave Mostar gostujući jučer na valovima RDV-a. O nepropisnom parkiranju, kaznama, novim prometnim znakovima, te o tomu zašto policija ovako intenzivnu akciju ne provodi tijekom čitave godine možete poslušati u audio zapisu o čemu govori načelnik PU Mostar Dragan Jelonjić.

Ne treba zanemariti niti dječja igrališta, ali niti zelene površine gdje je svakim danom bilo sve više motornih vozila. Također i ono malo pješačkih zona u gradu se ne poštuje.

Tijekom 10 dana koliko je trajala akcija evidentiran je 1101 prekršaj, izdato je 950 prekršajnih naloga, te je specijaliziranim vozilom ‘pauk’ izmješteno 146 automobila.

Akcija će se i dalje nastaviti, ali nešto smanjenim opsegom na području Mostara.

Od 12. prosinca pojačana kontrola mirujućeg prometa će se vršiti na području Čitluka, prenosi bljesak.info.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.