Mama Ariane Grande poslala snažnu poruku nakon predoziranja Demi

Priča o navodnom predoziranu Demi Lovato potresla je Hollywood. I dok joj brojne poznate ličnosti šalju poruke podrške, o svemu je odlučila progovoriti i Joan Grande, majka slavne pjevačice Ariane Grande.

U poruci koju je Ariana podijelila na društvenim mrežama njena majka Joan je zahvalila Demi za potporu koju je pružila njenim sinu Frankieju, koji se i sam borio s ovisnošću o alkoholu i tabletama nakon traume koju je proživio tijekom bombaškog napada na koncertu njegove sestre u Manchesteru.

Slomljena sam zbog Demi. Molim se i nadam da će se brzo oporaviti i ponovo pronaći način da ostane trijezna. To će biti težak rad, ali uspjet će ako bude imala potporu i ljubav. Ona je divna, draga osoba koja je mojoj obitelji uvijek pomagala, piše Joan.

Podsjetila je kako je Demi uvijek bila uz njenog sina koji je sad već godinu dana trijezan, ali da je pomogla i njenoj kćeri kako bi se nosila s teretom slave.

Pokušajmo biti dobri jedni prema drugima, pokušajmo zapamtiti da smo svi mi ljudi i nitko nije bolji od ostalih. Počnimo dijeliti ljubav, a ne osude jer tako samo pridonosimo negativnostima, poručila je ona, piše Index.hr.

Poruke podrške za Demi poslali su i brojni drugi slavni poput Lady Gage, Missy Elliot, Keshe, Tyre Banks, Dennisa Rodmana, Justina Timberlakea…

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.