Maja Šuput o hororima sa svadbe: “Jedanput sam vidjela kako je mladoženja ‘puknuo’ mladenku prije izlaska” – Jabuka.tv

Maja Šuput o hororima sa svadbe: “Jedanput sam vidjela kako je mladoženja ‘puknuo’ mladenku prije izlaska”

U jutarnjoj emisiji na radiju Extra FM pjevačica Maja Šuput ispričala je šokantne ispovijesti sa svadbi na kojima je česta glazbena gošća. Naime, one je prepričala događaj sa svadbe u kojoj je mladoženja fizički maltretirao mladenku.

Jedanput sam vidjela kako je mladoženja ‘puknuo‘ mladenku prije izlaska, bio je mrtav pijan!, tvrdila je Maja zgroženo, a onda ispričala o žestokoj svađi između oca i sina zbog koje je nastradala majka.

Tata i sin su se u pet ujutro posvađali, a kad je otac išao lupiti sina u glavu, mama je, da spriječi katastrofu, utrčala između njih, tako da je na kraju ona dobila po glavi i lupila glavom u rub stola . Šef sale joj je davao umjetno disanje, prepričala je ona šokirajući svjedočanstvom.

Na pitanje o vlastitom vjenčanju nije dala odgovor.

U okviru svog gostovanja na radiju Maja je predstavila i svoju novu pjesmu ‘Dođi mami‘ i usput objasnila značenje naslova.

Ovo je baš pjesma u smislu ‘dođi mami’, kao kad stariji komad nađe mlađegmuškarca, što je danas pomodno. Nije sigurno varijanta da to majka govori svom djetetu, rekla je pjevačica. Pričala je i o brazilskom snimanju spota za pjesmu ‘Ne lomi mi srce’ koji nije prošao nezapaženo zbog manekena koji se u njemu pojavljuje. Maja je otkrila kakvu kemiju su razvili na snimanju, piše Večernji.hr.

Bio je jako zgodan, ali ne i jako bistar. Nismo mogli baš razgovarati. Nije znao engleski, a ni gestikulacijama nije znao objasniti što bi on, ispričala je kroz smijeh.

(www.jabuka.tv) 


15 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.