Magic Moments klizalište na platou Mepas Malla od 28.11. do 31.12.

Zimske radosti ove godine u Mostaru dobit će posebno značenje. Po prvi put u Hercegovini očekuje vas spektakularan događaj kojem nećete moći odoljeti – Magic Moments klizalište na platou Mepas Malla. Vrhunska zabava na otvorenom, adrenalin, smijeh i igre uljepšat će magične zimske radosti i upotpuniti blagdansko raspoloženje.

Plato našeg centra zasigurno će postati omiljeno odredište svim uzrastima, a zaljubljenici u klizanje moći će uživati u zanimljivim sadržajima sve do 31.12.

Očekuje vas vrhunsko klizalište dimenzija 25×6 m, a svi posjetitelji će imati na raspolaganju dovoljan broj klizaljki. Svoje umijeće klizanja možete isprobati svakim danom od 11:00 do 23:00. Cijena ulaznica za polusatnu zimsku avanturu je 2 KM u periodu od 11 do 17 sati i 3 KM u priodu od 17 do 23 sata. Također smo osigurali i dvije animatorice koje će sve posjetitelje podučavati vještini klizanja.

Zahvaljujemo se partnerima što su prepoznali i podržali projekt, bez njih ne bismo uspjeli organizirati ovaj veliki događaj. Glavni sponzor je HT ERONET i Samsung kojima se posebno zahvaljujemo, kao i ostalim sponzorima: Saponia, Kandit, UniCredit Bank, Logos, Croatia osiguranje, Podravka, Oktal Pharma, Fabrika duhana Sarajevo. Za sve posjetitelje osigurali su mnoštvo vrijednih nagrada i zanimljive promotivne aktivnosti.

Najsretniji posjetitelj imat će priliku osvojiti novi Samsung Galaxy Alpha. Pošaljite poruku s brojem ulaznice na 063 888 19 i možda upravo vi budete sretni dobitnik pametnog telefona.
Možete poslati poruku za svaku iskorištenu ulaznicu na klizalištu. Cijena poruke obračunata je prema tarifnom modelu i ne naplaćuje se dodatno. Sve poruke ulaze u bazu korisnika i dobitnik se izvlači nasumičnim odabirom. Čuvajte svoje ulaznice, dobitnik će nagradu moći preuzeti samo uz predočenje dobitne ulaznice.

Nismo zaboravili ni nagrađivanje naših Facebook fanova, kojima smo pripremili virtualnu Magic Moments igricu, gdje mogu isprobati svoju vještinu klizanja i osvojiti poklon pakete Saponije i Kandita, ali i ulaznice za klizalište.

Ne propustite veličanstvenu zabavu na platou Mepas Malla, zgrabite klizaljke, zaplešite na ledu, osvojite vrijedne nagrade i uživajte u igrama bez granica. ☺

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.