Ljubuški dobiva treći kružni tok

Uz dva već postojeća kružna toka na prilazu gradu, Ljubuški će uskoro dobiti i treći kružni tok koji će biti u središtu grada, na križanju Vukovarske i Ulice Petra Barbarića.

Riječ je o novom nazivlju ovih dviju ulica koje, nakon odluke Povjerenstva za određivanje i promjene naziva ulica, trgova i parkova, uskoro trebaju dobiti svoje ploče, a spomenuto raskrižje se nalazi u blizini zgrade Policijske postaje u Ljubuškom.

>> Milijunsko presvlačenje Ljubuškog

”Izgradnjom stambenih zgrada u ovom dijelu grada javila se i potreba učinkovitije regulacije prometa, kojom bi se osigurali sigurnost u prometu i protočnost vozila te gužve svele na najmanju moguću mjeru. Projektom je predviđena izgradnja kružnog toka koji bi trebao ispuniti te postavljene zahtjeve. U sklopu rekonstrukcije raskrižja radit će se novi ulaz i izlaz s obližnjeg parkirališta, uređenje nogostupa i presvlačenje novim asfaltnim slojem,” ističe inženjer Stanko Musa, savjetnik načelnika za razvoj općine Ljubuški, piše Večernji list.

Projekt kružnog toka izradio je Građevinski fakultet iz Mostara, izvođač radova je tvrtka ”Putovi” Grude, dok je rok za završetak radova 1. lipnja tekuće godine.

Uglavnom, izgradnja kružnog toka nastavak je radova na uređenju gradskih ulica i ulaza u grad iz smjera Vitine.

(www.jabuka.tv)3 komentara

  • Slažem se sa ovim komentarom iznad iako sam Širokobriježanin.Da im radi Brina ne bi završili do amena boga.Pogledajte derutni ulaz kod Soptinih kuća i onaj stučeni nogostup.Pa ovo nema u 3 p.m.Pogledajte Gedžinu stranu i ono pogrdilo koje je izvođač radova ostavio iza sebe a da nitko nije snosio nikakvu odgovornost.EEE načelniče Kraljeviću..da ti prsti nisu u pekmezu možda?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.