LG osvojio CES nagrade za inovaciju u osam kategorija

Asocijacija korisnika tehnologije (The Consumer Technology Association – CTA ™ ) prepoznala je značaj inovacija u sferi tehnologije i dizajna, koje je uvela kompanija LG Electronics (LG) i kompaniji dodijelila CES® 2018 nagrade za inovativne proizvode u osam kategorija – predvođene brojnim priznanjima za LG OLED televizore i inovativne frižidere koji će biti predstavljeni tokom sajma u 1. mjesecu 2018. godine.

Ovo je šesta godina zaredom kako LG OLED televizori, kućni uređaji i premium smart telefoni osvajaju CES nagrade za inovaciju, kao zvanično priznanje industrije za najinovativnije proizvode predstavljene na najvećem sajmu potrošačke tehnike, piše ITsvet. Po dvanaesti put, kompaniji LG će biti dodijeljena i nagrada najbolju inovaciju, za jedinstveni novi proizvod koji će biti predstavljen tokom sajma 2018. godine.

LG je dobitnik prestižnih CES nagrada za inovacije u osam visoko konkurentnih kategorija uključujući video displeje, kućne uređaje, bežične slušalice, Smart home tehnologiju, Digital imaging tehnologiju, audio i video komponente i računarske periferije.

Najveći broj CES nagrada osvojili su LG Door-in- Door® frižideri sa SmartThinQ™ tehnologijom i LG OLED televizori sa savršenom crnom bojom, beskonačnim kontrastom, proširenim rasponom boja i najširim uglovima gledanja. Lista nagrađenih inovativnih proizvoda kompanije uključuje i novu mašinu za pranje i sušenje veša, napredni video projektor, 4K UHD Smart televizor i mnoge druge, koji će biti predstavljeni na sajmu potrošačke tehnike CES 2018 u Las Vegasu, od 9. do 12. januara 2018. godine.

CES nagrade za inovaciju svake godine biraju renomirani industrijski dizajneri, inženjeri i novinari, koji donose odluku o najinovativnijim uređajima na osnovu raznovrsnih kriterijuma, poput estetike, inovativnog dizajna, kvaliteta, kao i doprinosa kvalitetu života korisnika.

Kompletna lista CES 2018 nagrada koje je osvojila kompanija LG, uključujući i nagradu za najbolju inovaciju, biće objavljena na konferenciji za štampu posvećenoj ovom sajmu, koju će LG organizirati u Las Vegasu 8.1. 2018.

Pročitajte i: Jedinstveni 65” LG OLED W7 u prizemlju Mepas Malla


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.