Jedinstveni 65” LG OLED W7 u prizemlju Mepas Malla

Stanić Trade i Techno Shop omogućili su da na tržištu Bosne i Hercegovine bude dostupan LG OLED65W7V, revolucionarni televizor, najbolji od najboljih. Tanak poput slike, na zid se postavlja samo uz pomoć magneta čemu duguje svoj „wallpaper“ naziv.

Odmah nakon što je predstavljen u javnosti osvojio je preko 40 nagrada za savršen dizajn i nevjerojatne performanse. Ovaj televizor nije samo lijep i tanak – OLED W7 pruža vrhunsku kvalitetu slike i zvuka, što ga čini jednim od najboljih 4K HDR televizora.

”Mi smo kompanija koja prati svjetske trendove i izuzetno smo sretni što imamo priliku, na bosanskohercegovačkom tržištu, predstaviti posljednje TV trendove te apsolutnog pobjednika u kategoriji tehnoloških inovacija u 2017. godini. Ovaj vrhunski televizor dostupan je u Techno Shopu u Mepas Mallu.  Pozivamo sve ljubitelje tehnologije i naše vjerne kupce da posjete prizemlje Mepas Malla i dožive sasvim novo iskustvo gledanja televizije – kaže Adisa Ibrahimagić, rukovoditelj marketinga u kompaniji Stanić Trade, ovlaštenom zastupniku LG branda na BiH tržištu.

OLED tehnologija bazira se na samosvijetlećim pikselima koji se nezavisno aktiviraju i pale kako bi prikazali najbogatije detalje i pokazali unaprijeđenu kvalitetu slike. Ovaj mehanizam stvara savršeno crnu pozadinu i savršen kontrast pogodan za prikazivanje čak milijardu jarkih, realističnih boja  pružajući sasvim novi osjećaj pri gledanju, neusporediv sa bilo kojim LED LCD i plazma TV-om. Novi model uključuje novu verziju 3.5 LG webOS operativnog sistema te podržava i sve vrste HDR sadržaja: Dolby Vision, HDR10 HLG (Hybrid Log Gamma), Technicolor napredni HDR sadržaj a za savršeni zvuk zadužen je Dolby Atmos uz pomoć koga će gledatelji imati dojam da zvuk dopire iz svih krajeva prostorije.

Jedno je sigurno, revolucionarni LG OLED W7 ne ostavlja mjesta za ravnodušnost. Upoznajte najmoderniji i najelegantniji TV u Mepas Mallu, rezultat vrhunske kvalitete, tehnologije, inovacije i dizajna.


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.