Lady Gaga u ulozi Crne udovice: Luksuzan život kojeg i sama voli

Lady Gaga (34) neugodno se iznenadila kad je shvatila da ima mnogo sličnosti s Patriziom Reggiani koju glumi u filmu “House of Gucci”.

“Crna udovica”, kako su zvali Patriziju, koja je naručila ubojstvo bivšeg supruga Maurizia Guccija, razbacivala se s novcem i trošila ga na razne ekstravagancije.

Početkom 80-ih bila je desna ruka i glavna savjetnica Mauriziju u vođenju obiteljskog modnog imperija i uživale je u luksuzu. No, sve je to trajalo kratko i tvrtka na čelu s Mauriziom Guccijem ubrzo je dospjela u financijske probleme, a onda se par razveo.

A dok je sve išlo kako treba, Patrizia krstarila Karibima na 70-metarskoj jahti. Mjesečno je trošila tisuće maraka na orhideje kojima je ukrašavala dom. Nakon što je otkriveno da je organizirala i platila ubojicu svog bivšeg muža, Reggiani je u Italiji postala jedna od najomraženijih osoba.

Pripremajući ovu ulogu Lady Gaga je tek sad saznala brojne pojedinosti o Patriziji i osjetila je nelagodu kad je shvatila da i ona voli raskoš i troši novac na luksuz.

Glazbena zvijezda “teška” je oko 350.000.000 dolara i posjeduje nekretnine širom svijeta. U voznom parku ima 19 automobila, a njezin iPAD ukrašen je dijamantima. Jednom je platila 50.000 dolara za “čitač elektromagnetskog polja” koji je trebao “otjerati duhove” s pozornice na kojoj je nastupala, piše The Mirror.

Tijekom dvogodišnje turneje “Monster Ball” od 2009. do 2011. tražila je da hotelske sobe, u kojima bi spavala, budu ukrašene srebrnim satenskim plahtama i velikim fotografijama Eltona Johna, grupe “Queen” i Davida Bowieja. Sofe u apartmanu morale su biti u bijeloj koži, a u vazama žute, ljubičaste i bijele ruže.

I Patrizia Reggiani je bila opsjednuta tematskim zabavama na kojima je sve – od dekora, do odjeće i hrane – moralo biti u istoj boji.
Tijekom spomenute turneje, Lady Gaga je na odjeću potrošila oko 3.000.000 dolara i umalo bankrotirala, pišu 24 sata.

Iako se detaljno priprema za ulogu Patrizije Reggiani, Lady Gaga nije se željela susresti s njom uživo. Patrizia danas ima 72 godine i uživa u bogatstvu koje joj je ostalo od brakorazvodne parnice kojom joj je bivši suprug godišnje plaćao oko 1.400.000 dolara i koje nije uspjela potrošiti dok je 16 godina bila u zatvoru.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.