”Krive istine” najavljuju prvijenac mostarskog glazbenika Ive Jurića

U najavi svog albuma prvijenca, koji se na tržištu očekuje najdalje početkom iduće godine, mostarski glazbenik Ivo Jurić publici predstavlja svoj novi singl „Krive istine“.

Pjesmu autorski potpisuje Martin Pavlović, dok su Josip Vukoja, Gabrijel Prusina i Đeno Mujić svoj pečat stavili na odličan aranžman i produkciju.

U snimanju pjesme sudjelovala je i najpoznatija „back vokal“ pjevačica, Splićanka Alenka Milano.

Nakon singlova „Pučina snova“ i „Navika“, koje Ivo potpisuje autorski, ovo je prva od dvije pjesme koje će se naći na albumu od drugog autora.

ivo_juric_1

„Pjesma je autorsko djelo mog dugogodišnjeg prijatelja.Zapravo je to priča o dvoje mladih ljudi, koji spletom okolnosti i životnih promjena, unatoč ljubavi koju osjećaju, dolaze na jedno raskrižje gdje nastavljaju svatko svojim putem.Ljubav nije nešto čime se robuje, nego nešto što se živi, a za mene najupečatljiviji dio pjesme je stih : „ …a ti ćeš znati što je dobro, a što zlo i da nijedna ljubav ne smije biti rob“, priznaje Ivo.

Odlična suradnja, započeta na ranijim spotovima, nastavljena je i na ovom sa Foto studio Rezom, koji su cijelu priču pretvorili u odličan spot, a sponzorska potpora stigla je od restorana Marinero i Europrofila.

Crno-bijeli spot koji će vas odvesti na ulice Dubrovnika i u malu galeriju Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače.

Ivo Jurić je mladi, perspektivni glazbenik iz Mostara pred kojim je blistava budućnost.

Prva glazbena iskustva stekao je već u 14. godini života u Akademskom zboru „Pro Musica“ i klapi „Krš“ pod mentorstvom maestra don Dragana Filipovića.

ivo_juric_4

U solo vode odvažio se 2012., kada je snimio svoj prvi singl „Pučina snova“, s kojim je pobrao brojne simpatije publike, ne samo u BIH, nego i susjednoj Hrvatskoj gdje se spot prikazivao na CMC televiziji.

Jednako dobar uspjeh zabilježio je i sa singlom „Navika“, nastalim početkom ove godine. Do završetka albuma dijeli ga još nekoliko pjesama, a pregovori sa izdavačkim kućama već su započeli.

(www.jabuka.tv)1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.