Kraj: Angelina Jolie podnijela zahtjev za razvod od Brada Pitta

Angelina Jolie se razvodi od svog supruga Brada Pitta. CNN javlja da je Angelina podnijela zahtjev za razvod. Kao razlog navela je nepomirljive razlike u karakteru, javlja TMZ. Angelina traži skrbništvo nad njihovo šestero djece.

Angelina već dugo vremena nije zadovoljna kako Brad odgaja djecu, ona je naime vrlo uzrujana njegovim metodama. Angelina je od suda tražila da se Bradu odobre samo posjete. Glumica navodno neće tražiti nikakav novac. Par se, podsjetimo, vjenčao u kolovozu 2014. godine, a njihova veza traje od 2004. godine.

O razvodu najpoznatijeg celebrity para na svijetu već se pisalo u više navrata. Tako su američki mediji u kolovozu ove godine pokrenuli priču da je Angelina navodno poludjela kad je čula da je Brad Pitt ponovo uspostavio kontakt sa svojom bivšom suprugom Jennifer Aniston.

Pitt je kontaktirao s Jennifer nakon što joj je preminula majka. Pitao ju je kako se osjeća, a Angelina je taj razgovor shvatila kao izdaju i optužila je Brada za nevjeru i zabijanje noža u leđa. Dogodilo se to u vrijeme kada je Angelini dijagnosticirana anoreksija i kada joj je težina pala na samo 36 kilograma.

(www.jabuka.tv)


10 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.