Korizmena akcija: U ponedjeljak darivanje krvi u Kočerinu

Župa Kočerin u suradnji s Crvenim križem i Sveučilišnom bolnicom u Mostaru organizira akciju dobrovoljnoga darivanja krvi.

Akcija darivanja održat će se u ponedjeljak 19. ožujka, na blagdan Svetoga Josipa, u vremenu od 9 do 11 sati, a organizirana u korizmenom vremenu, kada bi svi kršćani odricanjem trebali svjedočiti postojanost vjere, kao i brigu za bližnje.

Ako želimo na najbolji način pokazati svoju vjeru na djelu, darujmo krv koja izravno spašava živote, navedeno je na službenom Facebook profilu Župe Kočerin.

Iz Župe Kočerin pozivaju da svi koji žele darovati krv dođu u zadanom vremenu, a dobro je i da najave svoj dolazak na broj župnoga ureda 039/711-300 ili putem poruke na župnoj Facebook stranici.

Iz Crvenoga križa Široki Brijeg za portal Jabuka.tv naveli su i da će ove godine biti održane po dvije akcije dobrovoljnoga darivanja krvi u Kočerinu i Uzarićima, s ciljem rasterećivanja akcije darivanja krvi u Širokom Brijegu.

Podsjetimo, sljedeća građanska akcija dobrovoljnoga darivanja krvi u Širokom Brijegu bit će održana 17. svibnja 2018. godine.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.