Konačnu presudu šestorici Hrvata pratite uživo u programu Naše TV

U povodu izricanja pravomoćne presude Međunarodnog suda u Haagu u slučaju “Prlić i drugi” Naša TV emitira otvoreni program u sklopu kojeg se realizira specijalna emisija “Presuda” u utorak, 28. studenog od 20:00 i srijedu, 29. studenog od 09:00 i 20:00 sati.

Uredniku i voditelju Tvrtku Miloviću, u studiju, oba dana, pridružit će se ekskluzivni gosti, koji će komentirati presudu i analizirati što ona znači za Hrvate u BiH, Hrvatsku, samu BiH i narode koji u njoj žive.

U sklopu specijalne emisije “Presuda”, pored toga što će nas uvesti u izricanje drugostupanjske presude Međunarodnog suda iz Haaga, uživo će se prenositi čitanje presude protiv šestorice Hrvata, čelnika Herceg-Bosne: bivšeg premijera Herceg-Bosne Jadranka Prlića i još petorice nekadašnjih dužnosnika i pripadnika Hrvatskog vijeća obrane Slobodana Praljaka, Brune Stojića, Milivoja Petkovića, Valentina Ćorića i Berislava Pušića.

Prve reakcije struke i politike iz zemlje, ali i Hrvatske na donošenje presude pratite u programu Naše TV uz zanimljive sugovornike, javljanja reportera s terena, prve dojmove iz Haaga, priloge i analize.

Gledajte specijalnu emisiju “Presuda” u utorak i srijedu od 20:00 sati, te izricanje presude u srijedu uživo na Našoj TV s početkom programa od 09:00 sati, priopćili su iz Naše TV.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.