Komšić: RS nema nikakve granice niti Graničnu policiju, postoje samo granice BiH

Republika Srpska nema nikakve granice niti Graničnu policiju, postoje samo granice BiH, priopćio je član Predsjedništva BiH Željko Komšić povodom “pokušaja člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da, kroz navodne razgovore s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, promovira nepostojeće granice entiteta RS”.

Komšić kaže da “što god da je pričao s Vučićem, Dodik mora znati da RS nema nikakve granice“.

Postoje samo granice Bosne i Hercegovine. Na njima je Granična policija BiH, a ne nekakva nepostojeća granična policija entiteta RS. Dodik može pričati dan i noć, može nikad ne prestajati pričati, ali činjenice će uvijek ostati činjenice.

Nikakvim političkim govorom ne može mu uspjeti da u realnost uvede ono što ne postoji, a ne postoje granice entiteta RS. Postoje samo granice BiH i Srbije, kazao je Komšić, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • Komsicu zasto ti ne ides gdje hrvatski narod zivi u vecini…? Hercegovina, Sredisnja Bosna, Posavina… Komsic je najvece zlo koje se desilo BiH i naravno jos vece zlo su oni kojo su ga instalirali i glasali za njega…

  • Ti Sejdo nemaš nikakve nadležnosti nad mnogim stvarima, kao recimo obavljati dužnost člana Predsjedništva BiH. Nemaš, a ipra guraš nos u svaku guzicu. Kakav si ti “zastunik Hrvata”, kad nikad nisi došao u neko hrvatsko naselje u BiH? Sad da i dođeš, ispljuvali bi te i nabili nogom u islamistički šupak. Srami se krme jedno popturčeno.

  • Ova ispičutura uporno proba (i uspijeva mu) uvući se muslimanima u šupak. Očekuje se javno sunećenje.Do tada, ova potpuna budala, može samo pričati pizdarije. Hajde, neka dođe na granicu sa Srbijom u Višegradu ili Bileći, ili na granicu s Hrvatskom u Grudama ili Tomislavgradu, Livnu, Orašju, DFoljanima. Sejdo, smiješan si i ne možeš nigdje. Svi ti se smiju, Hrvati i Srbi te ne vole, a muslimani ti se glasno smiju. Ti ćeš Sejdo završiti u tri pič…mat…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.