Komšić: Dodik ne želi rješenje migrantske krize u BiH – Jabuka.tv

Komšić: Dodik ne želi rješenje migrantske krize u BiH

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik pokazao je danas svojim glasanjem da ne želi rješavanje migrantske krize u BiH, izjavio je član Predsjedništva BiH Željko Komšić.

Komšić je izrazio nadu da će predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik promijeniti mišljenje do sljedeće sjednice, prenosi N1.

Treba podsjećati stalno na to da je, upravo gospodin Dodik, bio prvi koji je predložio izvođenje pripadnika Oružanih snaga BiH na granice. Koliko se sjećam u svibnju mjesecu prošle godine, pitao je zbog čega armija postoji, što rade, ako ne mogu stati na granice. Nadam se da će se ponovo predomisliti, ali u korist građana ove zemlje i rješavanja ovog gorućeg problema. Ja sam danas podržao njegov prijedlog zaključka, i to ću uvijek uraditi ukoliko smatram da ide u korist ove zemlje, kazao je Komšić.

Dodik: Neprihvatljivo mi je da se vojska raspoređuje na granici sa Srbijom i Crnom Gorom

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Šta on može jedino iskopat bagerima rupa pa ih pofistat.e je nas zastupaš prebacivanje na drugog to i radite cijeli život.pljuuc mitaljezac pljuc .

  • Komsicu ti znas da di ti uzrok ove krize koja traje od izbora. I trajat ce sve do momenta i dana dok tebe bosnjaci budu birali hrvatima za hrv. clana presjednistva a ti zastupo interese Bakira i bosnjaka…

  • Fenomen Komsica je pokazatelj kako funkcionira BiH i koliko je tu podvala i ne povjerenja medu narodima… Zasto bih sada srbi dozvolili da im se desi isti scenari. Od Dejtona na ovamo hrvati su bili naj kooperativniji i naj poslusniji pred MZ- com i vidimo kako su prosli.. U ratu pobijeni, protjerani i u RS- koj i Federaciji a u miru zlocinci, presudeni za UZP, a sto su dobili Dejtonskim sporazumom uzeto im i prevareni na svim poljima… Od jednakopravnog, konstitutivnog naroda postadose manjina sa kojim se svi podsmjehuju, sprdaju. Nisu uopce politicki faktor koji moze uticati na bilo sto. Vazda ih se preglasa na drzavnom i Federalnom nivou.. Ali krivicu snose i nase Jude, potrcke koji za lagodne fotelje, funkcije nas prodadose vise puta..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.