Kod Travničana pronađeno pola kilograma speeda

Koristeći informacije dobivene provedbom akcija na sprječavanju zloupotrebe opojnih droga u proteklih mjesec dana, službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a SBŽ-a ponovno su zaplijenili određenu količinu opojne droge, priopćeno je u srijedu na internetskim stranicama MUP-a SBŽ-a.

Naime, nakon što je pribavljena naredba za pretres Općinskoga suda Travniku, u jednom od gradskih naselja u Travniku izvršen je pretres stana u kojem je zatečena i uhićena osoba A. S. iz Travnika.

Tom prilikom zaplijenjeno je gotovo pola kilograma tvari za koju se sumnja da je opojna droga speed i određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis, zatim novac koji potiče od prodaje droge, vaga za precizno mjerenje narkotika, tzv. drobilica, kao i plinski pištolj s pripadajućim streljivom.

Pomoć u realizaciji ovih aktivnosti službenicima Sektora kriminalističke policije pružili su pripadnici Jedinice za specijalističku podršku.

U suradnji s nadležnim županijskim tužiteljstvom, nastavljaju se aktivnosti na dokumentiranju i procesuiranju navedenoga kaznenoga djela.

(Fena)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.