Karate: Tri hercegovačka mušketira očekuju bar jednu medalju na Europskom prvenstvu

Ovog tjedna (04-07.05.2017.) održava se seniorsko prvenstvo Europe u karateu u Turskom gradu Kocaeli. Trojica Članova Karate Akademije Hercegovina –Zagreb nastupit će na ovom velikom natjecanju braneći boje reprezentacije Hrvatske.

Anđelo Kvesić – brončani sa SP iz Linza, te brončani iz Dubaia sa Premier lige, nastupiti će u teškoj kategoriji iznad 84 kg, te u ekipnom djelu.

Ivan Kvesić – zlatni iz Dubaia sa Premier lige, nastupiti će u poluteškoj kategoriji do 84 kg, te u ekipnom dijelu.

Ivan Martinac nastupiti će u Ekipnom dijelu natjecanja.

“Mogu s pravom reći da dečki, otkako skupa treniramo, nisu nikada spremniji otišli na ovako veliko natjecanje. Izvrsno smo tempirali formu, što se pokazalo i kroz pripremna natjecanja. Osim pojedinačnog dijela njih trojica su okosnice i u ekipnom dijelu natjecanja te u proteklom periodu niti jednoga meča nisu izgubili” – kazao je trener Danijel Vučić u najavi predstojećeg Europskog prvenstva.

“Jako su motivirani i naravno najvažnije bez povreda idu u Tursku, te sa pravom i uza svo njihovo iskustvo ja i cijeli klub očekujemo najmanje jednu medalju sa ovog prvenstva” – dodao je Vučić.

Eliminacije pojedinačno su u četvrtak, ekipno eliminacije u petak, a finala uživo i borbe za medalju – subota 12.00-13.00 i u 21.30, te u nedjelju u 12.00 sati možete pratiti i na Sportskoj televiziji.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.