Karakteristike koje muškarci obožavaju kod žena

Iako nismo svi isti i svakoga od nas privlače različiti tipovi ljudi, ipak postoje neke općenite stvari koje svi volimo.

Kad su muškarci u pitanju, kod žena ih privlače određene karakteristike bez obzira na to kakav tip žene preferirali.

Vezano uz to provedena su mnoga istraživanja u kojima su znanstvenici došli do rezultata kako većina muškaraca u ženama traži istu skupinu osobina, a ovdje su neke od njih.

Djetinjasta je

Muškarci vole pomalo razigrane i bezbrižne žene koje ne dramatiziraju i koje znaju uživati u životu, baš poput djeteta. Žena uz koju će se moći opustiti i riješiti svoga nakupljenoga stresa je ono što želi baš svaki muškarac.

Misteriozna je

Samozatajne i pomalo misteriozne dame oduvijek su privlačile muškarce. One koje otkrivaju sve svoje adute već na prvom spoju privlačne su im samo kratkoročno. Želite li ga zadržati, otkrivajte mu djeliće sebe malo pomalo.

Nije imala puno muškaraca

Koliko god im je drago kada kod žene vide izraženu seksualnost, još ih više izluđuju one koje cijene sebe i svoje tijelo. Najsretniji na svijetu su kada imaju čast nekoj ženi biti prvi muškarac u krevetu. Prema djevicama ili ženama koje nisu imale puno partnera u svom životu muškarci gaje posebno poštovanje.

Samostalna je

Muškarci, baš kao i žene, traže partnericu koja je financijski neovisna i samostalna te može brinuti sama o sebi, odnosno nije joj potreban sponzor. Ujedno mu je to i priznanje da ženu zanima on, a ne njegov novac.

Ima majčinske instinkte

Unatoč tome što živimo u 21. stoljeću i što žena apsolutno ne treba postati majka da bi se ostvarila, muškarci ipak vole kod žena vidjeti da gaje majčinske instinkte. To im je u prirodi i jednostavno ne mogu protiv toga. Isto tako, vole kada su žene brižne.

Ekscentrična je

Muškarci vole žene koje su pomalo drugačije pa čak i ekscentrične. To su žene koje se ne zamaraju tuđim mišljenjima i koje se čvrsto drže svojih stavova. Takve su im žene seksi.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.