Karačić: Željni smo igre, treniranja i druženja; želimo nastaviti sezonu

Toni Karačić
Nakon dezinfekcije svih prostorija u klupskom kampu Musa-Karačić, uz kontrolirane uvjete i poštivanje svih epidemioloških mjera zaštite igrača i stručnog stožera, momčad NK Široki Brijeg u ponedjeljak u 17:00 sati odradit će prvi zajednički trening.

Želja svih nas je konačno se zajedno okupiti i krenuti s normalnim radom. Željni smo igre, treniranja, druženja i puni entuzijazma dočekujemo prvi zajednički trening. Naš je stav jasan i precizan, želimo nastaviti sezonu i s takvim mislima ćemo se postaviti na treninzima. Evidentno je kako su se stekli povoljni uvjeti za nastavak prvenstva i završnice Kupa BiH, kazao trener NK Široki Brijeg Toni Karačić za klupsku Facebook stranicu.

Igrači koji nisu bili na dispoziciji u trenutku prekida sezone u međuvremenu su sanirali svoje ozljede i u ponedjeljak će se svi pojaviti na prvom zajedničkom treningu.

Sportski kolektiv i stručni stožer NK Široki Brijeg na čelu sa šefom Tonijem Karačićem najoštrije je osudio napad na Slavka Petrovića i pozvao na odgovornost počinitelja istoga.

Najoštrije osuđujem napad na kolegu Slavka Petrovića i želim mu pružiti maksimalnu podršku. Nadam se kako će počinitelj odgovarati za svoje postupke kako se ovakve situacije ne bi ponavljale u budućnosti. Kolegi Petroviću želim brz oporavak i povratak na radno mjesto u Radniku, poručio je Karačić.

NK Široki Brijeg: Prvo testiranje na koronavirus, a onda treninzi

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.