NK Široki Brijeg: Prvo testiranje na koronavirus, a onda treninzi

Igrači i stručni stožer NK Široki Brijeg bit će podvrgnuti testiranju na koronavirus.

NK Široki Brijeg u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke planira u ponedjeljak, 18. svibnja obaviti testiranje prve momčadi, stručnog stožera i cijele radne zajednice na virus Covid-19, a nakon istoga i započeti s trenažnim procesom, objavio je klub s Pecare.

Kao dvostruki prvak države, trostruki osvajač Kupa BiH i godinama najorganiziraniji i po ostvarenim rezultatima najkonstantniji nogometni kolektiv otkad se igra zajednička Premijer liga BiH, NK Široki Brijeg se zalaže za nastavak prvenstva i završnice Kupa BiH.

Uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera zaštite igrača i ostalih aktera na nogometnim utakmicama, smatramo kako odluke o prvaku države, pobjedniku kupa i momčadima koje će predstavljati Bosnu i Hercegovine na europskoj sceni, kao i one o momčadima koje će napustiti najviši rang bh. nogometa, trebaju biti donesene na zelenom travnjaku, zaključili su iz NK Široki Brijeg.

🏃🏻‍♂️ Planirana testiranja i početak trenažnog procesa

NK Široki Brijeg u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo…

Objavljuje NK Široki BrijegPetak, 15. svibnja 2020.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Izmolite koji očenaš da se odigra kup.Željo i Zrinjski će igrati u polufinalu a vi sa Goškom.Nije za vas ni Gošk lak protivnik ali šta će njima kup.U finalu vi osvajate jer to se zna zato što imate izuzetno jaku ekipu.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.