Judo klub Hercegovac s odličnim rezultatima završio prvi dio sezone

Članovi judo kluba Hercegovac iz Mostara proteklog su vikenda nastupili na dva natjecanja – u Splitu i Doboju gdje su ostvarili zavidne rezultate.

S Kupa Jadrana u Splitu donijeli su osam zlata, dva srebra (jedno klupsko finale) i broncu. Tome su pridodali i treće mjesto u ukupnom poretku u konkurenciji 500 judaša iz 56 klubova iz 12 zemalja: Hrvatske, BIH, Crne Gore, Srbije, Slovenije, Slovačke, Češke, Izraela, Ukrajine, Rusije, Libije i Poljske.

Po broju zlata judaši iz Mostara bili su jednaki kao prvoplasirana ekipa, no ovaj su put imali malo startova za bolji plasman (13 startova ukupno, od čega osam zlata).

Zlatne medalje osvojili su Lorena Vučić, Nina Vukičević, Nika Zovko, Gabriela Raič, Lana Čović Stanić, Nina Grubišić Čabo, Leon Andačić i Fabijan Galić.

Srebrne medalje osvojili su Petra Čuljak (klupsko finale) i Albert Galić, a bronca je pripala Nikoli Dankiću.

Klub su još predstavljali Josip Šoljić i Filip Lončar.

U Doboju se devet predstavnika kluba izborilo za šest medalja i to dva zlata (Ivano Đinkić i Bojan Gačić), dva srebra (David Senkić – klupsko finale i Ena Vidović) i dvije bronce Ivan Raguž i Bruno Marić. Klub su još na turniru u Doboju predstavljali Ivan Letica, Marko Čerkuč i Tomislav Brkić.

Odličnim rezultatima na svim poljima, prvi dio sezone završavaju uz 262 medalje iz 22 turnira koja su odradili članovi kluba Hercegovac, a u subotu će Anđela Jurić odmjeriti snage na Europskom prvenstvu za kadete u Sarajevu.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.