Josip Palameta pod svjetlima Budimpešte snimio spot za pjesmu ”Zauvijek”

Mladi glazbenik Josip Palameta pod svjetlima prekrasne Budimpešte snimio je spot za svoj novi singl ”Zauvijek”.

Pjesmu je napisao u suradnji sa svojim prijateljem i trenutno najpopularnijim domaćim pop izvođačem Matijom Cvekom.

Moja nova pjesma zove se ‘Zauvijek‘, a autori teksta smo Matija Cvek i ja. Aranžman su napravili vrhunski glazbenici Tomo Presečki i Nino Krznar, a producent pjesme je Igor Pauk, rekao je Josip Palameta prilikom predstavljanja pjesme.

Pjesma ‘Zauvijek‘ je, kao i svaka moja autorska stvar, nastala spontano i u krivom trenutku obzirom da se uvijek moram skloniti od društva kako bih mogao zabilježiti ideju iz koje nastaje pjesma. Možda se previše družim s ljudima pa sam stekao takav dojam, našalio se Josip i otkrio da su on i njegova ekipa već na prvom sastanku odlučili da bi spot voljeli snimiti u nekom velikom gradu.

Tako je redatelj spota, Jan Erceg, predložio Budimpeštu. Odluka je bila pun pogodak jer su uspjeli snimiti prekrasne kadrove.

Dio tima je, za razliku od mene, već bio u Budimpešti pa nam je to olakšalo odabir lokacija za snimanje, rekao je Josip.

Spot ima dnevnu i noćnu priču koja, osim što čini savršenu pozadinu i ambijent za spot, donosi i svojevrsnu razglednicu za ovaj prekrasni grad.

Puno smo se nahodali, ali smo se jako dobro zabavili, a svakome tko nije bio preporučam da posjeti Mađarsku i uvjeri se u njenu ljepotu. Za početak svakako pogledajte spot pa rezervirajte karte i smještaj za Budimpeštu, za kraj je rekao Josip.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.