Josip Grabovac za Jabuka.tv: “Putujem u Afriku, a u prosincu sam u Širokom Brijegu” – Jabuka.tv

Josip Grabovac za Jabuka.tv: “Putujem u Afriku, a u prosincu sam u Širokom Brijegu”

Već smo pisali o hercegovačkom modnom blogeru s talijanskom adresom, Josipu Grabovcu, podrijetlom iz Knešpolja u Širokom Brijegu. Povod našega razgovora ovoga puta bio je Josipov put u daleku Afriku.

Iako blog piše sa sjedištem u Italiji, Josip je aktivan i u suradnji s nekim domaćim brendovima i u projektima. Tako je prošle godine bio dio Fashion Arene Mostar.

“Nažalost, ove godine neću biti u mogućnosti sudjelovati jer jednostavno ne mogu fizički stići, ali siguran sam da će i ove godine to biti odličan modni događaj. Od domaćih brendova, najnovija je moja suradnja s vinarijom Rubis, ali o tom više uskoro na mom blogu”, navodi Grabovac za portal Jabuka.tv.

Josip se upravo vratio iz Milana, s poznatoga Milano Fashion Weeka, gdje je na par događaja sudjelovao kao VIP gost. Usto je završio i promociju za Turističku zajednicu Tel Aviv Izrael, u kojoj se, između ostaloga, reklama s Josipovom fotografijom pojavljivala na Talijanskoj nacionalnoj Tv RAI 1, na što je jako ponosan.

“Ponosan sam što mogu najaviti da 11. studenoga krećem za Afriku, gdje ću biti 18 dana, prvo kao volonter za siromašnu djecu u nekoliko azila, gdje ću darovati moju garderobu koju sam dobio u mnogim suradnjama, kao i novčani doprinos od zarade na blogu GLASMODE. Karta je kupljena, a ja jedva čekam jer mislim da će me to još više ojačati kao osobu, a ne sumnjam i da će mi to biti jedno nezaboravno iskustvo. Idem u Zanzibar u Tanzaniji, gdje sam pozvan da pišem o resortima u koje idem i koji će biti moji domaćini, nakon toga idem u posjet par gradova i naselja doživjeti njihovu kulturu i način života”, navodi Grabovac i dodaje:

“Ono što mogu svima obećati su super fotografije te moja iskustva prenesena na blog. Nakon toga jedva čekam prosinac kad ću odmah nakon Afrike otići u rodni Široki Brijeg, točnije Knešpolje, gdje ću blagdane provesti s obitelji i odmoriti se, a već u siječnju kreće Pitti Uomo Firence i Muški Fashion Week Milano, mjesec mode gdje me očekuje hrpa revija , modnih zabava kao i raznih outfita”, zaključuje Josip Grabovac za portal Jabuka.tv.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.