Poliklinika Musa sponzor sajma Good life u Mostaru

Malo je vremena preostalo do početka prvoga Sajma za poboljšanje kvalitete življenja pod nazivom Good life. Agencija za PR i event management PRimera priređuje jedinstven sajam, dosad neviđen u Mostaru i široj okolici.

“Gdje smo, kamo idemo, težimo li pozitivnijim promjenama u životu?”, vjerojatno ste se i sami zapitali. No, bilo da je riječ o vašim prehrambenim navikama, zdravlju i ljepoti, uspjehu u poslovanju, stilu i načinu življenja – sve što vas zanima doznat ćete na jednom mjestu na dvodnevnom sajmu u Mostaru, ako nam se pridružite 28. i 29. listopada na 6. katu Mepas Malla.

Sponzor Sajma Good life je Poliklinika Musa– centar vrhunske stomatologije već 30 godina. Poliklinika Musa specijalizirana je za protetiku, parodontologiju, ortodonciju, oralnu medicinu, estetsku stomatologiju i implantatologiju.

U suradnji sa Curaproxom na svom štandu će održati radionicu “Kako spriječiti i liječiti krvarenje desni?” Posjetiteljima će demonstrirati pravilno održavanje higijene i darovati ih priborom za oralnu higijenu.

Sajam za poboljšanje kvalitete življenja će vas raznovrsnom i zanimljivom izložbenom ponudom na štandovima te sa zanimljivim gostima, edukativnim sadržajima – predavanjima (poduzetnica Kristina Ercegović, nutricionistica Anita Šupe…), radionicama i reklamnom kampanjom, potaknuti na osmišljavanje kvalitetnijega načina svakodnevnoga života na području zdrave prehrane (masterchef Ivan Pažanin), prirodne kozmetike, općenito, aktivnog načina života (fitnes instruktorica i tv voditeljica Renata Sopek)…

“Ulaz na sajam, kao i svi ponuđeni, besplatni su za posjetitelje, a sponzori, izlagači i gosti priredit će promocije, degustacije, te posebne darove za posjetitelje”, naglasili su organizatori.

A s nama su: POLIKLINIKA MUSA, KOZMETIKA GLORIA, WELLNESS BY ORIFLAME, FAVEDA, NOBEL CORPORATION, NOMASVELLO, STANIĆ, BIOMEDIC, EVA NATURAL, JULIUS MEINL, dm, ARENA SPORT, BODY FIT LINE, BRITA, MEDICINSKO-ESTETSKI CENTAR DERMAMED (SPLIT), LUSH KOZMETIKA, STUDIO MODERNA, DELIMANO, NUTRIBULLET, ADEPTO COMPANY, BIOS, EKO ŽIVOT, EKO PAK, ANTONIO TRADE I drugi.

Pridružiti nam se možete do petka 13. listopada 2017.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u izložbenom dijelu Sajma Good life više informacija mogu dobiti upitom na e-mail [email protected]

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.