Još 5 dana moguća prijava za dodjelu financijske podrške malim projektima

USAID kroz projekt PRO-Budućnost i Institut za razvoj mladih KULT objavljuju Javni poziv za dodjelu financijske podrške malim projektima.

Projekt PRO-Budućnost u kontinuitetu osigurava bespovratna sredstva za inicijative koje doprinose procesu pomirenja i izgradnje povjerenja u BiH, zagovaraju mir i kolektivnu viziju za stabilnu budućnost i povezuju lokalne zajednice.

Na Javne pozive mogu se prijaviti: udruge mladih, neformalne grupe mladih, udruge žrtava rata, crkve i vjerske zajednice, kao i nevladine organizacije usmjerene promoviranju međureligijskog dijaloga, organizacije civilnog društva i općine/gradovi u kojima se provodi projekt PRO-Budućnost.

Od aplikanata se očekuje da svoje ideje i prijedloge kreiraju u skladu s Platformom za mir koja je rezultat intenzivnog i dugotrajnog rada projekta PRO-Budućnost u lokalnim zajednicama u BiH.

USAID-ov projekt PRO-Budućnost provodi Catholic Relief Services (CRS) u suradnji s Caritasom BiH, Institutom za razvoj mladih KULT, Međureligijskim vijećem BiH (MRV), Forumom građana Tuzla (FGT), Helsinškim parlamentom građana Banjaluka (hCA) i Nansen dijalog centrom Mostar (NDC).

Projektni prijedlozi moraju se odnositi na izgradnju mira i jačanja povjerenja u Bosni i Hercegovini.

Sredstva, tj. mali grantovi, bit će na raspolaganju za sljedeće oblasti/aktivnosti/inicijative:

  • Podrška mladima;
  • Podrška organizacijama civilnog društva;
  • Podrška organizacijama žrtva rata;
  • Podrška crkvama, vjerskim zajednicama i organizacijama usmjerene promoviranju međureligijskog dijaloga;
  • Mali grantovi za inicijative općina/gradova.

Prijave traju do 10. studenoga 2018. do 23:59 sati.

Svu potrebnu dokumentaciju i tekstove Javnih poziva možete pronaći na sljedećim poveznicama web stranice PRO-Budućnost: https://probuducnost.ba/index.php/mali-grantovi.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.