Poslodavci iz snova: Vlasnici hrvatske tvrtke radnike nagradili novim automobilima

Supružnici i vlasnici tvrtke Gigant u Kloštru Podravskom Ksenija i Vladimir Ćurić svojim radnicima poklonili su automobile Smart i ganuli ih do suza.

Prošlo je mjesec dana otkad sam prvi put sjeo u poklonjeni Smart. I još sam u nevjerici. Vladimir i Ksenija divni su ljudi, puni razumijevanja za svakoga od nas. Radi li se o teškoćama pojedinca ili zajedničkom druženju, oni nam prijateljski pruže ruku. To treba cijeniti i zato sam sretan što sam dio tima koji ima veliko srce. Doslovce gigantsko, kaže Krunoslav Grabić, koji u Gigantu radi 20 godina, prenose 24sata.hr.

Poklonjene automobile voze i kolege Krunoslav Bartovčak i Ivan Vinković, također radnici u ovoj tvrtci koja se bavi PVC stolarijom.

Vlasnici kažu da su željeli s radnicima podijeliti napredak u poslovanju.

Cilj nam je da i naši zaposlenici osjete ostvarivanje dobrih poslovnih rezultata i pozicioniranje na tržištu. Neki od njih s nama su već 20 godina, kad smo započeli proizvodnju PVC stolarije, kaže Vladimir Ćurić, a priču potvrđuje i supruga Ksenija.

On je dodao da ovi pokloni ne obavezuju radnike da ostanu firmi jer, kako kaže, svako ima pravo na svoj izbor.

To je nešto poput braka gdje se supružnici trebaju truditi oko skladnoga života međusobno se uvažavajući, objasnio je.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Svaka cast poslodavcima.Da je i kod nas neko takvog srca pa da pomogne jadnim radnicima.Ali ne nasi ce taj novac ponit na onaj svit.Jos jednom svaka cast i sve najbolje ovim ljudima i da imaju jos vise kad su tako dobri.

  • Eej zar je to moguce.Hvala ti Boze da ima takvi ljudi.Da imaju dusu i da razumiju jadne radnike.O Boze prosvijetli i drugima pamet pa da ucine nesto dobro za radnike.

    • Kako divni ljudi. Čitam i ne vjerujem. Neka im Bog da puno zdravlja i da im se sve želje ostvare. Mora da je predivno raditi s takvim ljudima. Neka se svi poslodavci ugledaju na njih.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.