Jessica Biel: “Bila sam diktator i dovodila sebe i supruga do granica ludila”

S odmakom, situacije se čine puno blaže od onog vremena u kojem su se dogodile, no 36-godišnja glumica i tri godine kasnije jasno se sjeća svog porođaja.

Iako su ona i suprug Justin Timberlake dogovorili porod u njihovoj obiteljskoj kući te bili spremni za njega, uz pomoć dviju babica i dule, na kraju je Jessica Biel završila na hitnom carskom rezu, a o svemu je progovorila za novu knjigu koju je napisala njihova bivša dadilja.

Kada su prije gotovo tri godine pjevač i glumac Justin Timberlake i njegova supruga, glumica Jessica Biel dogovarali posljednje detalje oko dolaska njihovog prvog djeteta, sina Silasa, na svijet, silno su željeli da to bude tamo gdje se 37-godišnjakinja najbolje osjeća – u njihovu domu.

No snovi i želje se ne ostvaruju uvijek, a tako je bilo i u njihovu slučaju te je 8. travnja 2015. godine Jessica Biel nenadano završila na hitnom carskom rezu u bolnici.

O svim strahovima kroz koje je prolazila zbog svega, ali i mnogo više, 36-godišnjakinja je otkrila u najnovijoj knjizi koju je objavila Connie Simpson, dadilja slavnih i bogatih, piše Tportal.hr.

“Naša priča s dadiljom Connie počela je onog dana kada smo doveli sina kući iz bolnice. Možda je to za mnoge sasvim normalan slijed događanja, no nama nije bio – naš plan porođaja bio je sve samo ne normalan”, započela je svoju priču Jessica Biel i nastavila:

“Imali smo dogovorene dvije babice, dulu, iza nas je bio tečaj poroda meditacijom, tone knjiga o prirodnom porođaju i pomno uređen dom na Hollywood Hillsu, koji smo pretvorili u rađaonicu.”

Ipak, zbog hitnog carskog reza sve se promijenilo, a kada je stigla kući, glumica je bila premorena i u šoku od svega što se događalo.

“Bila sam opsjednuta svime što je organsko, bez toksina, prirodno i što su preporučili homeopati za naše dijete, koje je na ovaj svijet stiglo u operacijskoj sali, a ne u toplom, obiteljskom domu. Bila sam diktator i dovodila sebe, ali i svog supruga, do granica ludila.”

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.