Jedna od najvećih Ex-Yu zvijezda odlazi iz Hrvatske

Marina Perazić, jedna od najpopularnijih pjevačica nekadašnje Jugoslavije, donijela je odluku da se preseli iz rodne Hrvatske.

Ona je u intervjuu za IN Magazin govorila o svojoj glazbenoj karijeri i prvom odlasku u Ameriku.

U Ameriku sam otišla nakon četiri i pol godine jako intenzivne karijere. Mi smo postali slavni preko noći, to je sve došlo iznenada. Ono što me najviše opterećivalo je gubitak privatnosti.

Očekivala sam da je to normalna stvar kad dođem u Zagreb – imam neki koncert, poslije ću davati autograme i slikati se, ali kad sam hodala u Rijeci, to je bilo strašno. Prosto nisam mogla ići od stana do none, a da za mnom ne trče, rekla je.

Tijekom 1980-ih je imala titulu seks simbola. Na pitanje je li joj to pomoglo ili odnemoglo u karijeri je odgovorila:

Definitivno mi je pomoglo, ali kako sam se ja osjećala po tom pitanju? Ne baš naročito zato što sam bila diplomirani inženjer građevine i s takvom etiketom je to bilo… Pa ja nisam glupa. Mogu ponuditi dosta više.

Također je spomenula svog bivšeg partnera, bubnjara Ivana Fecea Firčija s kojim ima dvije kćerke – Lunu i Miju.

Sudbonosno pitanje ‘Hoćeš ići sa mnom u Ameriku?’ bilo je pred Milanom Mladenovićem. Ja sam rekla da. Nikad se nismo oženili, ali to je bilo to sudbonosno da. On je otišao, nakon šest mjeseci sam otišla za njim. To je bilo 1988. u desetom mjesecu, mnogo prije onih svih nemilih događaja na ovom podneblju.

Nažalost, da sam bila tu, da nismo otišli, vjerojatno bih doživjela isto to što je doživjela Mira Furlan, jer je on iz Novog Sada, a ja sam iz Rijeke. Nitko nikad nije razmišljao o tome. Nije bilo bitno kakvo je njegovo porijeklo niti danas bitno, ali jednostavno mislim da bismo doživjeli velike neugodnosti, objasnila je.

Iako više nisu zajedno, u dobrim su odnosima. Njihove kćerke žive u New Yorku, a Marina se s njim planira ponovo vratiti tamo i započeti novi život.

One su naši sponzori, s obzirom na to da su one američke državljanke, tako da će biti sponzori mami i tati da dobijemo američke papire. Za koji dan predajemo to, kazala je Perazić.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.