Mostar: Pacijentima na odvikavanju iza bolnice prodavao narkotike

Mostarska policija uhitila je 34-godišnjeg muškarca koji je pacijentima na odvikavanju iza Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) u Mostaru prodavao narkotike.

Tehničar koji radi u SKB Mostar na Odjelu neuropsihijatrije u Ul. K.M.V. Humskog prijavio je u srijedu oko 22:30 sati PU Mostar da se iza bolnice, nalazi vozilo “BMW” u kojem je osoba za koju postoji sumnja da pacijentima, koji su na odvikavanju, prodaje narkotike, izvijestili su u četvrtak iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici policije i zatekli navedeno vozilo u kojem se nalazio R.K. (1990.) koji je lišen slobode.

Kod istog je tom prigodom pronađena i izuzeta određena količina zeljaste suhe tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu te precizna vaga.

O svemu je upoznat tužitelj i Odjel kriminalističke policije, dodaje se u policijskom izvješću.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • Treba pustiti slobodnu prodaju paće roba izgubiti ono zabranjeno i radi toga interesantno. Tada će trošiti samo oni koji to istinski trebaju a ne oni zbog nekog bunta ili rizika. Neka država ubire pdv na tu robu i tim parama podignu mirovine i socialnu pomoć

  • Da nisu umiješani na visokim pozicijama pa čak i firme su paravani vjerojatno bi se ta droga davno makla odavde. Vi koji je propuštate preko granice i drogu i migrante dok pošteni ljudi ne mogu ponijeti u torbi sendvič kada idu na put, vi ćete Bogu odgovarati. Vi suci koji dilere pustite za tjedan dana gorit ćete u paklu. Vi iz policije koji sve gledate smješkajući se dok je javna tajna tko i gdje dila drogu i vi ćete završiti u paklu. Vi koji vidite dilere oko škole što najčešće turaju djeci sa 12 do 14 godina, čak besplatno jer će imati kasnije kupce, žrtve droge e vama želim da tumarate da ne znate jeste li došli ili pošli. A vama velikim dilerima što vozite limuzine od 200 tisuća eura, imate vile od 5 milijuna e vama želim najgore, vama želim da se živi raspadate a ne možete umrijeti, želim vam rasulo u obitelji i da vam vaši potomci odrastu na drogi, koliko ste jada zadali obiteljima djece koju ste navukli ma drogu u fazi odrastanja kad imaju problema. Kad ste frajeri prodajte drogu onima koji imaju 40 godina ako žele pa neka budale nakokaju se i crknu. Bog sve gleda zato vam slijedi najveća kazna.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.