Jedna od najskupljih registarskih tablica na svijetu uspješno prodana

Registarske tavlice, posebno one s manjim brojem znakova, redovito prolaze odlično na aukcijama i postižu milijunske iznose.

A kad svemu pridodate humanitarni karakter, onda je uspjeh zagarantiran. Upravo to se dogodilo na dobrotvornoj aukciji pod imenom Most noble Numbers, koja se održala nedavno u Dubaiju.

Najveću cijenu postigla je tablica “AA8”, i to od gotovo deset milijuna dolara. Milijunske iznose postigle su i tablice “F55”, “V66” i “Y66”.

Vjerovali ili ne, na aukciji su ponuđeni i posebni brojevi telefona. U pitanju je 10 brojeva, a broj 549999999 je postigao najvišu cijenu, čak 1.36 milijuna dolara, piše Arab News.

Dobrotvornu aukciju je pokrenuo Mohammed bin Rashid Al Maktoum Global Initiatives (MBRGI), a u svega dva sata prikupili su oko 14.4 milijuna dolara koji će biti donirani kampanji One Billion meals.

Radi se o humanitarnoj kampanji čiji je cilj osigurati besplatnu hranu potrebitima u čak 50 zemalja svijeta.

Podsjetimo, najskuplja prodana registarska tablica je “F1” koja je još 2018. godine u Velikoj Britaniji promijenila vlasnika za oko 20 milijuna dolara. Najskuplja pločica danas u ponudi je “MM”, koja se nudi u Kaliforniji po cijeni od 24.5 milijuna dolara.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.