Jedan od najvećih hrvatskih znanstvenika Davor Pauna uskoro u Hercegovini!

Posušje će slijedećih dana biti mjesto u kojem će gostovati jedan od najtraženijih i najvećih znanstvenika, inovatora i fizičara na svijetu. Svojim govorom o stvarnosti svijeta, o pomračenju uma i manipulacijama, o traženju Boga mnoge je zadivio i ostavio nadahnutima. Ovaj genijalac je predavač na najuglednijim učilištima i savjetnik američkoga predsjednika. Za njegova gostovanja po svijetu i Hrvatskoj uvijek se traži karta više, a gostovanja u medijima su najgledaniji programski sadržaji.

Davor Pavuna će u posuškoj kripti održati predavanje u četvrtak 8. ožujka u 19,30 sati. Tema predavanje će biti: „Put, istina i život – očima znanstvenika“. Svakako dođite i ne propustite ovu divnu priliku! Interes za ovo gostovanje u cijeloj Hercegovini i susjednoj Dalmaciji je veliko i nadamo se da će biti u kripti mjesta za sve!

Tijekom posjeta Hercegovini Davor Pavuna će u petak, 9. ožujka,  na Filozofskome fakultetu Sveučilišta u Mostaru u 11 sati u anfiteatru održati predavanje. Istoga dana, dakle u petak, bit će uživo gost u emisiji Agape na Radiopostaji „Mir“ Međugorje u 20,30 sati! Domaćini i organizatori ovoga pohoda su Zvonimir Ostojić i fra Mario Knezović.

[youtube id=”2-929jUbN6I” width=”600″ height=”350″]

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.