Javni poziv: Prodaja nekretnina u općini Grude

HETA ASSET RESOLUTION BiH objavljuje javni poziv za dostavljanje preliminarnih i neobvezujućih ponuda za kupovinu nekretnina koje se nalaze na adresi Sovići bb,općina Grude, Zapadnohercegovačkažupanija, sljedećih površina:

I TRŽNI CENTAR

Površina objekta 1.061,00 metara kvadratnih
Površina zemljišta 1.270,00 metara kvadratnih

II SVADBENI SALON I SKLADIŠTE

Površina objekta 1.510,00 metara kvadratnih
Površina zemljišta 5.500,00 metara kvadratnih

Pravo na dostavljanje preliminarnih ponuda imaju sva domaća i strana fizička i pravna lica. U ponudi je potrebno navesti iznos u valuti KM, način plaćanja, rok važenja ponude, kao i kontakt podatke.

Preliminarnu ponudu s prilozima dostaviti u zatvorenoj koverti, sa naznakom: „Ponuda za kupovinu nekretnina u općini Grude – Ne otvaraj“, na adresu: HETA BiH, Hamdije Čemerlića 2, 71000 Sarajevo, BiH.

Obilazak nekretnine u prisustvu predstavnika kompanije moguće je rezervirati u razdoblju od 09. do 19. prosinca 2016. godine na kontakt telefon: +387 (0)33 706 024.

Krajnji rok za dostavljanje preliminarnih ponuda je utorak, 20. prosinac 2016. godine do 15:00 sati.

Važna napomena: Faza prikupljanja preliminarnih ponuda prvi je krug u procesu prodaje nekretnine eliminatorne prirode. Pravna i fizička lica čije ponude budu prihvatljive bit će pozvane da sudjeluju u drugom krugu procesa tijekom kojeg se dostavljaju ponude koje se smatraju konačnim i obvezujućim.

HETA ASSET RESOLUTION BiH zadržava pravo da ne prihvati nijednu ponudu.

*Navedeni podaci za sve nekretnine su prikupljeni iz izvora koji se smatraju pouzdanim. HETA BiH ne preuzima odgovornost za potpunu točnost podataka, promjenu uvjeta ili opoziv ponude bez prethodne najave.

Više informacija na www.heta.ba.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: