Janet Jackson iskreno progovorila o jednom od najtežih perioda u životu

Pjevačica Janet Jackson progovorila je o svojoj borbi proti ‘duboke’ depresije koja je posljedica kompleksa inferiornosti u djetinjstvu te rasizma i seksizma u američkom društvu.

U članku objavljenom u časopisu Essence, 52-godišnja zvijezda objašnjava da je prvi put istinski bila sretna kada je rodila svoje prvo dijete 2017.

Pjevačica koja se proslavila 80-ih godina otkrila je da je desetljeće nakon što je napunila 30 godina za nju bilo iznimno teško.

Bilo je teško boriti se (protiv bolesti). Mogla sam provesti život analizirajući izvor moje depresije, navela je u intervjuu.

Činjenica da sam sam imala tako malo samopoštovanja proizlazi iz osjećaja inferiornosti u djetinjstvu. Može biti povezano s ciljevima koje čovjek želi ostvariti no teško su dostižni. Naravno postoje i društveni problemi kao što su rasizam i seksizam, napisala je i zaključila: kada sve to pomiješate, stvori se depresija, žilava i zastrašujuća bolest.

Mlađa sestra kralja pop glazbe Michaela Jacksona, koji je također patio od depresije, vratila se na scenu 2015. godine novim albumom, no zatim je naglo prekinula turneju u ožujku 2016. uz objašnjenje kako želi zasnovati obitelj.

Janet se u svibnju prošle godine nakon pet godina braka rastala od katarskog milijardera Wissama Al Mane, s kojim dijeli jednogodišnjeg sinaEissa.

(Hina)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.