Jaje je lajkalo više od 45 milijuna ljudi, a i dalje je misterij tko je za to zaslužan

Ovih dana niste mogli otići na internet, a da vam negdje nije iskočilo jaje koje je s više od 45 milijuna lajkova na Instagramu srušilo objavu Kylie Jenner i fotku na kojoj je kći Stormi drži za palac.

Ipak, još uvijek nije otkriveno tko stoji iza profila EGG GANG, odnosno nadimka @world_record_egg koji na instagramu ima gotovo sedam milijuna pratitelja, a to je brojka o kojoj mnogi influenceri sanjaju.

Portal Mashable nabrojao je koje su sve činjenice poznate o osobi koja stoji iza ovog jednostavnog, smiješnog, ali genijalnog “projekta”.

Za jaje je zaslužna Henriette, kako kažu “kokoš s britanskog sela”, a iza računa stoji anonimac iz Londona koji je za Independent rekao kako na svom pravom Instagram-profilu broji tek 400 pratitelja.

Jaje se zove Eugene, a jedina osoba koja je do sad sumnjiva je Supreme Patty, zvijezda Instagrama koja je poznata po tome što si je uštrcala limunski sok u oči – naime, Patty se sam nije izjasnio, ali su njegovi prijatelji rekao kako bi on mogao stajati iza cijelog fenomena oko jajeta.

Na Mashableu sumnjaju u istinitost te tvrdnje, no kažu kako možda i postoji šansa jer EGG GANG prati Patty na društvenim mrežama… 

Koliko se “zaplela” cijela priča oko jajeta, dokazuje i činjenica da mnogi pokušavaju zaraditi na njegovoj popularnosti pa su u prodaju puštene i majice s natpisom “I liked the Egg”, odnosno “Lajkao sam jaje”, a prodaje se po cijeni od 19,50 dolara.

(www.jabuka.tv) 

 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.