Jaeger Music Night: Osam bendova u borbi za snimanje prvog albuma

Na natječaj za sudjelovanje u četvrtom izdanju programa Jaeger Music Night ove godine se prijavilo čak 18 bendova iz cijele Bosne i Hercegovine. Na natječaju su mogli sudjelovati svi bh. demo bendovi koji sviraju neki od žanrova rock’n’rolla, a čiji su članovi punoljetni državljani BiH koji do prijave na natječaj nisu objavili samostalni nosač zvuka.

Žiri sastavljen od predstavnika bh. glazbene industrije i zastupnika Jaegermeistera za BiH, na čelu sa Branom Jakubovićem, glazbenim producentom i članom benda Dubioza Kolektiv, izabrao je osam bendova finalista koji će se ove godine natjecati u Jaeger Music Nightu 2012.

Izabrani bendovi su: Karma Guru, Filling Silence, Igor D. & PMS Trio, Neuro, Big Brothers, My Last Suicide, Aesthetic Empathy i Snake Eater, koji dolaze iz čitave BiH – Sarajeva, Tuzle, Banja Luke… Izabrani sudionici Jaeger Music Nighta 2012 će i ove godine imati priliku svirati na plaćenim nastupima koji će se u sklopu programa održavati širom BiH i na kojima će se natjecati u glazbenim duelima. Kroz duele bendova u četvrtfinalima, polufinalima i finalu će biti odabrani pobjednici koji su imali najviše glasova na koncertima. Svaki će nastup upotpuniti i gostovanje afirmiranih bendova iz BiH i regije.

Za svoje favorite glasovat će publika, i to na tri načina: na licu mjesta tijekom svirki, putem web sitea www.jaegermusicnight.ba i na Facebook stranici Jägermeister Bosna i Hercegovina. Pobjeda u jednom obliku glasovanja bendovima će donositi po jedan bod, a bend koji osvoji dva od tri boda ili sva tri boda nastavit će se natjecati u programu Jaeger Music Night 2012.

Bend koji pobijedi u ovogodišnjem izdanju Jaeger Music Nighta bit će nagrađen mogućnošću da snimi i objavi svoj prvi album u studiju Skirlibaba producentske kuće Ekipa, a vrijedne nagrade predviđene su i za drugoplasirani bend, kao i za bend koji pokaže najviše truda i zalaganja tijekom trajanja Programa.

Bendovi pobjednici proteklih izdanja programa Jaeger Music Night, Berette iz Širokog Brijega (2009.) i Siledžije iz Ljubuškog (2010.) već su izdali svoje prve albume, dok na tome radi i prošlogodišnji pobjednik, bend Polaroid Trip (2011.) iz Sarajeva.

Sve dodatne informacije o programu Jaeger Music Night možete pronaći na web stranici www.jaegermusicnight.ba

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.