Crnogorski recept za dobivanje sina

Razlika u godinama među bračnim partnerima, period ovulacije i način ishrane tri su osnovna uvjeta za dobivanje muškog djeteta, tvrdi mještanin sela Vukovci u dolini Zete Bajo Šuškavčević (87).

Šuškavčević je za podgoričke “Vijesti” objelodanio dobro čuvani “recept” za dobivanje muškog djeteta, koji se, kako kaže, prenosio s koljena na koljeno, povjeravao bližnjem u sudnjem času ili neznancu na bolničkom krevetu. On je, kako se navodi, odlučio recept objelodaniti jer ne želi da tajna, kojom je, kako tvrdi, pomagao mnogim obiteljima u dobijanju muškog potomka i produženju loze, “umre sa njim”.

Poznavatelj “tajne muškog potomka” u Crnoj Gori oduvijek je bio poštovan i tražen, a to rijetko zanimanje u zemlji patrijarhata, ratnika i puškonoša je nosilo ogroman teret odgovornosti, piše list.

“Da bi dobili dijete muškog spola moraju se uvažiti tri režima. To su razlika u godinama među bračnim parom, ovulacija i režim ishrane”, tvrdi Šuškavčević. On kaže i da svake sedme godine spolni organi podmlađuju, to jeste u 14, 21, 28, 35, 42. i 49. godini.

“Kada partner u braku napuni ove godine rađa se dijete njegovog spola, sve dok ‘bračni partner’ napuni naznačene godine, i tada preuzme njegov spol. Podmlađivanje počinje svake sedme godine, ali ne smije se riskirati pola godine, jer kod nekog počinje prije ili kasnije”, ispričao je Šuškavčević.

Kao primjer on navodi da, ako jedan bračni partner, na primjer, napuni 21 godinu a drugi 19, onaj koji je napunio 21 ima prednost da dobije dijete svog spola, sve dok drugi partner ne napuni 21 godinu”, rekao je Šuškavčević. Prednost za dobivanje “puškonoše” je u slučajevima kada je muž stariji pet do šest godina, ili 12 do 13, ili, prema riječima Šuškavčevića, i u slučajevima kada je žena starija godinu ili dvije od supruga.

“Dokazano je da u obitelji s dvoje djece, ako je jedno starije sedam ili 14 godina, moraju biti istog spola, osim ako je žena ostala trudna treći dan ovulacije ili treći dan ispred ovulacije. Taj period predstavlja izuzetak jer tri dana pred ovulaciju, ako ostane trudna i rodi, muško dijete mora biti degenerirano. Ovo treba znati svaki bračni par jer ljubavni zanosi tijekom tri dana pred ovulaciju mogu biti veoma opasni”, upozorio je Šuškavčević, a pišu podgoričke “Vijesti”

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.