Jabuka.tv vas vodi na koncert Beretta i Brkova u Širokom Brijegu

Široki Brijeg za završnicu ljetne sezone priprema glazbeni spektakl. Kako smo već pisali, novonastala Širokobriješka udruga mladih (ŠUM) početak svoga rada najavljuje organiziranjem koncerta, gdje će nastupiti poznati bend “Brkovi“ iz Zagreba, te “Berette“ iz Širokog Brijega.

[two_third last=”no”]Događaj se održava 06.09.2013. u clubu Borboleta u Širokom Brijegu s početkom programa u 20:30, koji počinje s prikazivanjem utakmice Hrvatska – Srbija, za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu, nakon čega na domaćem terenu atmosferu zagrijavaju Berette, nakon kojih će ‘žariti i paliti’ Brkovi!

Podsjetimo, ovaj događaj je prvenstveno imao naziv ‘Dogana Open Air‘, i trebao je biti održan ispred Duhanske tvornice u Širokom Brijegu, no, kako kažu organizatori, zbog nerazumijevanja birokracije i nepodržavanja projekata kao što je ovaj, mladima se uskraćuje svako pravo na aktivan rad u zajednici, te umjesto vjetra u leđa, mladi se izbacuju iz aktivnog života grada.

[/two_third] [one_third last=”yes”]

Osvojite ulaznicu

Portal jabuka.tv u suradnji sa ŠUM-om nagrađuje naše čitatelje!

Dovoljno je poslati ime i prezime na [email protected] i pet sretnika će osvojiti ulaznicu za ovaj događaj. Sretno svima i požurite! 🙂 [/one_third]

Borba s vjetrenjačama

Često se spominje Don Quijote i njegova borba s vjetrenjačama. Upravo takvu borbu smo mi vodili posljednjih dana. Kao novonastala udruga, željeli smo pokrenuti Široki Brijeg i u njemu aktivirati život za mlade, te pružiti im više mogućnosti i događanja, no uz ogroman napor i borbu sa birokracijom, te nailazak nerazumijevanja za ovakve projekte od strane istih, naš smo koncert morali prebaciti na drugu lokaciju.

No stanje nije ovako samo u Širokom Brijegu, već je i u skoro cijeloj Hercegovini, mišljenja su mladi iz ove udruge.

Valjda bi bilo bolje da svakodnevno sjedimo u zadimljenim birtijama, igramo kladionicu, petkom i subotom se ubijemo od alkohola i droge i tako iz dana u dan, iz godine u godinu, bez ikakve želje za promjenom ili bilo kakvom inicijativom od kojih se u ovakvoj sredini ljudima diže kosa na glavi. Uklopi se u kalup i ni slučajno ne pokušavaj biti drugačiji. No mi nismo odustali, kako smo već rekli, događaj smo prebacili na drugu lokaciju, uz, moramo istaknuti, maksimalnu korektnost i susretljivost vlasnika.

S organiziranjem ovog događaja, dokazali smo da nismo pasivna omladina koja odustaje, nego ćemo hrabro potaknuti i ostale da nam se pridruže kako bi obogatili kulturni život našeg grada. Nadamo se da ćete se svi zabaviti“, rekli su iz ŠUM-a. (bljesak.info)

(www.jabuka.tv)2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.