Izraelska ministrica ponosna na ruševine Gaze

Izraelska ministrica socijalne ravnopravnosti May Golan rekla je da je “ponosna” na razaranja koju je izazvala izraelska vojska u Pojasu Gaze.

Govoreći tijekom sjednice Knesseta, izraelskog parlamenta, u srijedu navečer, Golan je zaprijetila lideru Hamasa u Gazi, Yahyi Sinwaru, odrubljivanjem glave ili uhićenjem.

Ne stidimo se što kažemo da želimo vidjeti kako vojnici IDF-a (izraelske vojske) hvataju Sinwara i njegove teroriste za oči i vuku ih preko Pojasa Gaze na putu do tamnica Zatvorske uprave, rekla je ona.

Naglasila je: Ja sam osobna ponosna na ruševine Gaze i da će svaka beba, čak i za 80 godina od sada, reći svojim unucima šta su Jevreji radili. Bez golubice i bez maslinove grančice, samo mač da odsiječe Sinwarovu glavu, to će dobiti od nas.

U napadima za genocid optuženog Izraela na Pojas Gaze od 7. listopada ubijeno je 29.410 Palestinaca.

Po tužbi za genocid koju je pokrenula Južnoafrička Republika, Međunarodni sud pravde je 26. siječnja presudio da se Izrael mora suzdržati od bilo kakvih radnji povezanih s ubijanjem, napadima i uništavanjem stanovnika Pojasa Gaze i poduzeti sve mjere da spriječi genocid.

Prema podacima Ujedinjenih nacija, zbog izraelske ofanzive je 85 posto stanovništva Pojasa Gaze interno raseljeno i suočeno s akutnom nestašicom hrane, čiste vode i lijekova, dok je 60 posto infrastrukture enklave oštećeno ili uništeno, javila je Anadolija.

(www.jabuka.tv | Foto: Facebook)

12 komentara

  • Dva miliona ljudi cekaju da budu pobijeni, ostatak svijeta gleda a neki i podrzavaju, na Sto smo spali kao civilizacija, poslije korone fasista i ratova sta je sljedece

  • DA JE OVO IZJAVILA BILO KOJA DUŽNosnica u Europi ili Americi ili bilo di u Zapadnom svitu , iste sekunde bi bila otpisana za sva vrimena.Očito, nismo svi isti, neki su istiji, neki su viši, neki su pametniji i odabraniji od drugih..Tako je to kad se Boga ne bojiš, i ljude ne voliš, onda možeš činiti što god hoćeš, imati svu moć svijeta ali kad tad, dođe i tom kraj..

    • Fred , nisi u pravu. daje ovo izjavio neko s balkana ili iz afrike onda bi bio usudjivan itd. nije ist ko sta izjavljuje ili radi. Tribunal u hagu vrijedi samo za prostor balkana i afrike , jedino se ljudima iz tih prostora sudilo. Zapadne sile nepriznaju taj sud

  • Kad pogledaš malo tu žicu i taj zid sto je razdvajao zidove i Palestince pa to je tako osiguranje senzori kamere čuda da Mrav ne udje a da ga ne primjete.. a ovi probili ogradu i napali a ovi kao nisu ništa znali.. znali su oni sve i žrtvovali svoj narod samo da bi ovo uradili šta rade..

  • Zidovi imaju pravo se braniti protiv vjeciti dusmana, na svom tlu. I gotova prica. Nece te Zidove u more gurnuti, dabe vam je.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.