Široki Brijeg usporedili s Athleticom Bilbaom, evo zašto

U novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu, ponovno se spominjao NK Široki Brijeg kao i uvijek – u pozitivnom kontekstu.

Tijekom pitanja koja su postavljali gledatelji, provuklo se pitanje o tome trebaju li se klubovi u Hrvatskoj više oslanjati na domaće igrače, a manje na strance.

Voditelj Ivan Ljubić je odmah istaknuo Široki Brijeg i Athletic Bilbao kao klubove koji su poznati po tome da im domaći igrači dugi niz godina popunjavaju većinu seniorske ekipe.

S druge strane je Igor Ćurković kroz šalu naglasio da se čak i Stephen Chinedu može ubrojati među domaće igrače s tim da gotovo 5 godina igra za hrvatske klubove.

(www.jabuka.tv | Foto: Screenshot Nova TV)

12 komentara

  • Jedno je oslanjati se na domace igrace, a drugo je ako je neko nepisano pravilo da ne smiju ”oni drugi”, iako su jednako domaci u BiH. To su dvije potpuno razlicite stvari koje nemaju i ne smiju imati mjesta u sportu.

  • Ako nam je to na ponos onda se moramo zapitati! Na kraju krajeva Široki je imao igrača drugih vjera, štoviše bili su najbolji slučajno ili ne! Wagner, Zakarić, Enin, Angelov, Radovanović, Gagula i niz drugih

  • Koji domaci zar postoji ijedan iz Sirokog( ovaj sto se vratio ostamotise momka ko nikoga)
    Uprava tragedija sportski direktor poseban slucaj🤮

  • Kada be znaš šta bi i kako bi…..najbolje se praviti poseban po nečemu.
    GLU POST….a, ako bas želite biti posebni budite.ALI NE LAŽITE!
    Ničim vi ne vučete paralelu sa Bilbaom. Kod vas igraju ljudi sa svih strana svijeta….kod Atletica to nije slučaj: u Atleticu može igrati samo Bask. Kid vas može hrvar, srbin,brazilac,makedonac…vi ste PREVARA…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.