Izetbegović zadovoljan: Želimo moderan i tradicionalan europski Mostar – Jabuka.tv

Izetbegović zadovoljan: Želimo moderan i tradicionalan europski Mostar

Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović oglasio se u ponedjeljak prvi put o rezultatima izbora u Mostaru, ističući zadovoljstvo.

Koalicija za Mostar koju predvodi SDA bit će glavni pregovarač za novu vlast, a od konačnih rezultata ovisi s kim će Izetbegović krenuti u ključne pregovore, prenosi Klix.ba.

Čestitam svim građanima Mostara uspješno održane izbore. Posebno se zahvaljujem glasačima koji su podržali kandidate Koalicije za Mostar 2020. Rezultatima izbora sam zadovoljan, naročito ukupnim brojem glasova koje su osvojili kandidati Koalicije. Svima nama ostaje da pričekamo službene rezultate i završetak kompliciranog procesa izračuna broja vijećnika u Gradskom vijeću Mostara, nakon čega će početi razgovori o izboru gradonačelnika i formiranju većine, kazao je Izetbegović na sovm Facebook profilu.

On naglašava da su očekivanja SDA od novog saziva Gradskog vijeća poznata i jasna: Želimo jedinstven, prosperitetan i moderan i tradicionalan europski Mostar, poručio je.

Čovićeva prva reakcija: Ciljevi su ispunjeni, HDZ je osvojio preko 20.000 glasova

(www.jabuka.tv)


16 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.