Ilija Cvitanović: Izbor Željka Komšića neće donijeti ništa dobro BiH

Predsjednik HDZ-a 1990 i koalicije Hrvatsko zajedništvo, Ilija Cvitanović, nakon priopćavanja neslužbenih rezultata koje je ova koalicija dobivala sa terena u nedjelju je u svom izbornom stožeru poručio je kako izbor Željka Komšića loš po Hrvate u BiH.

Plaši me trend rezultata koje stižu s terena i koji pokazuju da se u državi događaju vrlo opasne i složene stvari, da unatoč svim molbama bošnjačkim političkim strankama da se ne miješaju u izbor za člana predsjedništva iz reda hrvatskog naroda, gdje trend pokazuje da Željko Komšić ima veliku podršku bošnjačkog naroda za izbor za Predsjedništvo hrvatskog naroda, rekao je Cvitanović medijima tijekom izborne večeri, prenosi HMS.

On je dodao da se boji Komšićevog izbora te da “to nije dobro za Bosnu i Hercegovinu i mislim da je to put koji ovoj državi neće donijeti ništa dobro, da je to povratak daleko, daleko, unatrag”.

Cvitanović tvrdi da “ovakav izborni zakon u ovakvoj državi neće donijeti ništa dobro”.

Po njegovim riječima, kandidatkinja Hrvatskog zajedništva za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, Diana Zelenika, osvojila je oko 30 % glasova među Hrvatima, ali to se pokazalo kao ipak nešto manji broj.

(www.jabuka.tv)


13 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.