Igor Musa novi sportski direktor Croatije iz Zmijavaca

Igor Musa (49) novi je sportski direktor hrvatskog drugoligaša Croatije iz Zmijavaca.

Bivši igrač Hajduka, Rijeke, Zrinjskog, Slaven Belupa i niza drugih klubova preuzeuo je ovu, više nego zahtjevnu i odgovornu poziciju.

Vjerujemo da će Igor svojim iskustvom i znanjem uspješno odgovarati na izazove koji su pred nama i da ćemo biti ponosni na ovaj potez i odluku Uprave. Igore, puno mudrosti i sreće ti želimo na novoj poziciji., navode iz kluba.

(www.jabuka.tv)

9 komentara

  • Gledaj za primjer.Tipicni gledaj,gledajte.Bavi se teorijom analize utakmica.Gledaj kao nogometas radio je na carini lopte,a cesto je uzimao da izvede prekid,pa kad to radis cesto, nekad lopta i ode u gol,ako je golman losiji.Cak je igrao i u tom velikom ajduku zajedno sa nasim Ronaldom.Gledaj siroki je jedna izuzetno jaka ekipa.

  • Za 13:52:koji kompleks ima bolesnik od Širokoga,a bojim se za tebe “gledaj”neka netko pomogne liku,ja neću ništa više komentirati jer se bojim za ovoga gledaj

    • Nema niko kompleks,a neka se i ti bolovnik pascic javio..Brini se ti za sebe,a da se bojis za sebe to je realnije.Oslobodio si se opet u pisanju.U kucni stacionar i cekaj tretman.

  • Nema niko kompleks,a neka se i ti bolovnik pascic javio..Brini se ti za sebe,a da se bojis za sebe to je realnije.Oslobodio si se opet u pisanju.U kucni stacionar i cekaj tretman.To ime bolesnik ne prisivaj drugom.To ime si davno dobio a imas i papire.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.