Ibrica Jusić dočekao Ćorića i poručio: On me spasio u Mostaru

Među onima koji su u srijedu u Zagrebu dočekali Valentina Ćorića bile su i neke poznate osobe kao što je košarkaš Nikša Prkačin, pjevač Dražen Žanko, te brojni drugi koji su sve ove godine bili u stalnom kontaktu s Ćorićem.

Valentina Ćorića došao je pozdraviti i kantautor Ibrica Jusić koji je s obitelji Ćorić prijatelj više od 40 godina.

Upitan kako komentira sam proces rekao je da “neće politiku u svoju butigu”, ali smatra “da su nas prodali mangupi“.

Dodao je kako ga je Valentin Ćorić spasio kada je u Mostaru “skoro izgubio glavu”, što je i jedan od dodatnih razloga zašto je danas tu, prenosi Vecernji.ba.

Valentin Ćorić stigao u Zagreb

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • To barba, neka si to izjavio!! “ Volin te i kad se pravis dama…U svakom slucaju te volin”!!!’ Ti si jedan lipi gospodin , bez obzira na godine!

  • Vidi ga sada..koja je to premazana osiba svim bojama.Spasio je vas HVO i HV stotine tisuća ,pustilo u svoje domove i hotele..osobno sam imao izbjeglice muslimane u kući i znate što.? Nikad više,jer ste premazani svim bojama ,jer kiptite od mržnje prema Hrvatima,jer birate u naše ime.Jednom riječju prevaranti i šljam..i to nezahvalni prevaranti i šljam.

  • Sad ce se odjedno svi grliti i ljubi s Valentinom pa i oni sto su mu pakovali sad su mu prijatelji, jel i srbin Covic bio na doceku?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.