Valentin Ćorić stigao u Zagreb

Valentin Ćorić, bivši zapovjednik Vojne policije HVO -a Herceg Bosne, na slobodi je i stigao je u Zagreb.

Naime, Valentin Ćorić je na uvjetnu slobodu pušten nakon 2/3 odslužene zatvorske kazne.

U zatvoru je proveo malo duže od potrebne dvije trećine. Još 24. rujna prošle godine su stečeni uvjeti za njegovo puštanje na slobodu, prenosi Večernji list.

Odluka o puštanju Valentina Ćorića objavljena je jučer i na stranicama Međunarodnog mehanizma za kaznene sudove koji je nasljednik Haškog tribunala.

Ibrica Jusić dočekao Ćorića i poručio: On me spasio u Mostaru

(www.jabuka.tv | Foto: Brotnjo.info)


8 komentara

  • Zašto Naša tv nije ništa objavila,čega se boje,ili spasitelj nije dozvolio da ne uvrijedi svoju braću Bošnjake,ovo je uvreda za sve hrvatske branitelje,nažalost jedna u nizu.

  • Politika kradezenjarske partije dovela do izručenja i nemoralne osude svega što predstavljaju Hrvati BiH. Ova “šestorka” je ponijela “slavu” žrtvenih ja(g)njaca partije iako sa hrvatstvom malo ima dodirnih točaka, odnosno nema ih nikako jer su bili samo vjerni vojnici svoje partije HDZ/SKJ i partija će ih sada “spašavati” od sebe same. Politika nečinjenja i opstruiranje cjelokupnog sudskog procesa je neoprostivi krimen kojega je nažalost i Praljak postao svjestan i nije mogao sebi oprostiti klopku koju mu partija smjesti te se ubio i koje ubojstvo partija servira narodu na način na koji misli da narod želi čuti. Ovi drugi nemaju problema sa savješću i mirno i veselo se vraćaju kući, poslije višegodišnjeg “rada u inozemstvu”. Njihovo uzničenje se bitno i ne razlikuje od odlaska mladih danas, koja partija kradezea protjeruje jer joj nisu lojalni, s tom razlikom da iseljena Hrvatska zarađuje bitno manje od “političara uznika”. KOS i UDBA nam se smiju, upravljaju nama preko svojih emisara na čelu sa Gagom.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.